fbpx

Zoals je zult begrijpen zijn wij, vanwege het Corona virus, genoodzaakt om een aantal LEGENDS of ROCK Tribute Tour events te verplaatsen. Dat geldt ook voor dit evenement. Dit is enerzijds het gevolg van onze verantwoordelijkheid voor de gezondheid van onze bezoekers, artiesten en medewerkers, maar bovendien ook het gevolg van maatregelen vanuit de overheid. Het is simpelweg niet meer toegestaan om dit evenement door te laten gaan. Om redenen van overmacht moeten wij dit evenement op de geplande datum dus annuleren.

Gelukkig hebben we een nieuwe datum voor het event weten te vinden: zaterdag 22 augustus 2020!

Uiteraard zijn de gekochte tickets geldig op de nieuwe datum. Iedereen die al een ticket heeft gekocht voor dit event zullen wij persoonlijk informeren.

Alle actuele informatie over de situatie in Nederland is te vinden op deze pagina van het RIVM en alle vragen en antwoorden hier.

Stay safe en zorg goed voor elkaar!!!


Woodstock leeft voort!! Op zaterdag 22 augustus a.s. vindt in De Bonte Wever een indrukwekkend Woodstock Tribute Festival plaats met de beste internationale tributes aan de Woodstock-helden uit 1969 als Jimi Hendrix, The Who, Creedence Clearwater Revival en Joe Cocker. De hits van andere originele Woodstock-bands/-artiesten, Janis Joplin, Grateful Dead, Crosby, Stills, Nash & Young, The Band, Tim Hardin, Blood, Sweat & Tears, Richie Havens, Jefferson Airplane, Melanie, Sly & The Family Stone, John Sebastian, Ten Years After, Canned Heat en Johnny Winter, worden gedetailleerd en vol passie gebracht door ‘The Woodstock All Stars’ om zo iedereen te laten ervaren hoe bijzonder het toen was.  Naast de muziek zorgen de food area, ruime zitgelegenheden en merchandise stands voor de ultieme Woodstock beleving.  Dit alles passend aangevuld met special guest The Rolling Stones by Street Fighting Men maakt van dit unieke festival een ware ‘trip down memory lane’ waarbij het publiek wordt meegevoerd in de flow van ‘love, peace & happiness’. 

‘Woodstock Tribute Tour’ is een ode aan één van de belangrijkste en bekendste evenementen in de geschiedenis van de hippiecultuur en popmuziek. Het Woodstockfestival was een hoogtepunt van de tegencultuur van de jaren ’60 en van het hippietijdperk. Met het brengen van de beste tributes in een omgeving die dezelfde sfeer uitstraalt als toen, wordt het publiek getrakteerd op het unieke gevoel van deze historische live beleving.

Jimi Hendrix by Electric Gypsies
Met Electric Gypsies wordt de ultieme sound and feel van Jimi Hendrix neergezet. De 3 gepassioneerde topmuzikanten van Electric Gypsies willen de muziek eren die Jimi heeft gemaakt en dat doen ze op een indrukwekkende en weergaloze manier. Ondanks dat de bandleden Jimi nooit live hebben kunnen aanschouwen, pakken ze de sfeer die deze voor velen beste gitarist allertijden live wist te brengen. Zij gaan er voor om met een dynamische show de mensen te raken die ook de liefde voor de muziek van Jimi voelen. Zij hopen zijn muziek op deze manier levend te houden, zodat ook de volgende generaties deze unieke wereldgitarist zullen herinneren. Let’s share the Jimi Hendrix experience!!

Joe Cocker by Joe Undercover
Joe Cocker tributeband met als frontman de enige echte ‘Dutch Joe Cocker’. Menig fan is verbijsterd door zijn enorme gelijkenis met de originele Britse zanger. Samen met een strakke ritmesectie, snerpende gitaarpartijen, meeslepende sax-solo’s en de vette soulstemmen van de twee zangeressen, zorgt hij voor een geweldige muzikale show! Alle bekende en ook minder bekende nummers van de legendarische rockzanger komen voorbij met verrassende hedendaagse elementen. Al vele evenementen en festivals in binnen en buitenland heeft Joe Undercover inmiddels aangedaan waar zij onvergetelijke ‘Joe Cocker show’ wist neer te zetten. Een ‘must see’ voor de echte Joe Cocker-fans en alle andere muziekliefhebbers!

The Who by Quadrophonia (UK)
If Calsberg did tributes… Quadrophonia is an authentic live tribute to The Who. Adrenalin fuelled Rock and Roll… Capturing a magical point in time when The Who was the greatest Rock and Roll band on earth. The set list contains a majority of the most popular material from The Who’s catalogue until the final days of Keith Moon. Quadrophonia’s live show recreates this period in the early 1970′s with the aid of authentic stage wear and backline, powerfull stage performances together with stage theatrics and a full ‘WHO’ light and laser show results in a nostalgic rollercoaster ride back to the days of ‘Live at Leeds’ and thro’ into the seventies.

The Woodstock All Stars (UK/BE/DK/NL)
7 gerenommeerde topmuzikanten en vocalisten vormen The Woodstock All Stars. Deze dynamische samenstelling brengt met specifieke sounds en beleving de hits van alle bands die in 1969 geschiedenis schreven op het unieke Woodstock festival. Van Jimi Hendrix, Janis Joplin, Creedence Clearwater Revival tot Crosby, Stills, Nash and Young, Sly & The Family Stone, The Who en vele andere wereldsterren die hier hun definitieve doorbraak hadden bij het grote publiek. Met The Woodstock All Stars herbeleven we de ultieme Woodstock vibe die het publiek mee terug neemt naar de flower power en love & peace state of mind.

Creedence Clearwater Revival by JakeDogs
Creedence Clearwater Revival, wie is er niet groot mee geworden? I Put A Spell On YouFortunate SonSuzie QWho’ll Stop The Rain zijn slechts enkele CCR-klassiekers die hun muzikale stempel hebben gedrukt op de jaren ’60 en ’70. Specifieke Southern gitaar Rock, uit het ‘Texas’ van het hoge Noorden: ‘t Bildt! JakeDogs is in 2013 ontstaan door een samensmelting van de vier top muzikanten met hun gepassioneerde Country/Blues/Folk/Rock-ervaring. De perfecte ingrediënten om de nummers van CCR extra te peperen en op eigen wijze te brengen. De band speelt klassiekers als Bad Moon Rising en Green River op een energieke uitdagende manier!

The Rolling Stones by Street Fighting Men
Street Fighting Men is een 5-koppige ‘steengoede’ Rolling Stones tributeband uit het Noorden van het land. Aangezien alle leden al sinds hun jeugd naar de Stones luisteren, kent dit repertoire geen geheimen meer. De band staat garant voor een spetterend optreden met alle grote hits zoals (I Can’t Get NoSatisfactionJumpin’ Jack FlashHonky Tonk WomenPaint It BlackStart Me Up en nog veel meer. Daarnaast beheerst de band ook genoeg “obscure” Stones nummers, zodat een optreden ook voor de diehard fan nog verrassingen kan bevatten welke de reguliere Stones coverbands niet spelen. Met dezelfde beats als Charlie Watts, een pompende bas, de gitaarriffs van Keith Richard & Ronnie Wood en de stem en moves van Mick Jagger. Doe je ogen dicht en je hoort de Stones in topvorm!

De Bonte Wever, Stadsbroek 17 in Assen, opent op zaterdag 22 augustus a.s. haar deuren om 15.00 uur. Het programma begint om 15.45 uur.

Ticket voorverkoop:
– early bird (uitverkocht): € 20,-
– regular: € 25,-
– groepsticket (vanaf 10 pers.): € 22,50
Ticket dagkassa: € 30,-
Fysieke voorverkoop: De Bonte Wever

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor verplaatst – WOODSTOCK TRIBUTE FESTIVAL met Jimi Hendrix, The Who en meer!