fbpx

Woodstock-festival na 50 jaar terug!! Op zondag 8 september 2019 vindt tijdens het 3-daagse Kasteel Festival 2019 in ‘s-Heerenberg de 5e editie van een serie van 7 festivals plaats van de indrukwekkende ‘Woodstock 50th Anniversary Tribute Tour’ met de beste internationale tributes van de Woodstock-helden uit 1969. De hits van vele originele Woodstock-bands/-artiesten als Janis Joplin, Santana, Creedence Clearwater Revival, The Who, Grateful Dead, Crosby, Stills, Nash & Young, The Band, Tim Hardin, Blood, Sweat & Tears, Richie Havens, Jefferson Airplane, Melanie, Sly & The Family Stone, John Sebastian, Ten Years After, Canned Heat, Johnny Winter, Joe Cocker en Jimi Hendrix worden gedetailleerd en vol passie gebracht om zo iedereen te laten ervaren hoe het 50 jaar geleden was. Dit alles passend aangevuld met de allerbeste tributeband van Led Zeppelin maakt deze unieke serie van 7 onvergetelijke shows tot een ware ‘trip down memory lane’ waarbij het publiek wordt meegevoerd in de flow van ‘love & peace’. 

Woodstock 50th Anniversary Tribute Tour’ is een ode aan één van de belangrijkste en bekendste evenementen in de geschiedenis van de hippiecultuur en popmuziek. Het Woodstockfestival was een hoogtepunt van de tegencultuur van de jaren ’60 en van het hippietijdperk. Met het brengen van de beste tributes in een omgeving die dezelfde sfeer uitstraalt als toen, wordt het publiek getrakteerd op het unieke gevoel van deze historische live beleving.

Agenda ‘Woodstock 50th Anniversary Tribute Tour’:
– zaterdag 16 maart 2019: Sporthal Rusheuvel in Oss
– zaterdag 6 april 2019: Brabanthal in Leuven (BE)
– zaterdag 13 april 2019: SilverDome in Zoetermeer
– zondag 30 juni 2019: op het veld bij Breezze in Brielle
– zondag 8 september 2019: Kasteelstad Festival 2019 in ‘s-Heerenberg
– zondag 15 december 2019: Markthal in Didam
– zaterdag 28 december 2019: Sporthal de Wetteling in Venray
 

LINE UP:

Joe Cocker by Joe Cover Band
Joe Cover band is een 13-koppige band en vertolkt covers van Joe Cocker vanuit de gezamenlijke passie voor Joe Cockers muziek en zijn onmiskenbaar stemgeluid. Het repertoire van de band bestaat uiteraard uit Joe’s herkenbare hits als bijvoorbeeld You Can Leave Your Hat On, maar ook gevoelige ballads als Have A Little Faith In Me of Guilty. Maar zeker ook ook de stevigere Rocknummers die hij in de loop der jaren op de plaat heeft gezet als With A Little Help From My FriendsSummer In The CityDelta Lady en The Letter worden moeiteloos door de Joe Cover Band vertolkt.

Woodstock All Stars
8 gerenommeerde topmuzikanten en vocalisten vormen Woodstock All Stars. Deze dynamische samenstelling brengt met specifieke sounds en beleving de hits van alle bands die in 1969 geschiedenis schreven op het unieke Woodstock festival. Van Jimi Hendrix en Janis Joplin tot Crosby, Stills, Nash and Young, Sly & The Family Stone, The Who en vele andere wereldsterren die hier hun definitieve doorbraak hadden bij het grote publiek. Met Woodstock All Stars herbeleven we de ultieme Woodstock vibe die het publiek mee terug neemt naar de flower power en love & peace state of mind.


Led Zeppelin by Letz Zeppelin (UK/BE)
Het Belgische Letz Zeppelin is zonder twijfel de beste Led Zeppelin tribute van dit moment. De sound is verbluffend authentiek en met name de zang van Michael Devlin (UK) zorgt voor menig kippenvelmoment. John Bonham herleeft in drummer Bruno Meeus; chaos en souplesse in een zinderende combinatie met het melodieuze en pompende basspel en keyboardspel van Levi Verheijen. Het virtuoze gitaargeweld van Jimmy Page komt probleemloos uit de vingers van gitarist Berre Van Hoeylandt. Sluit je ogen en je waant je midden in de jaren 70 tijdens één van de roemruchte concerten van Led Zeppelin. Open je ogen en je bent getuige van een bruisende rockshow compleet met alle Zeppelin krakers die de muziekwereld blijvend veranderd hebben. Juweeltjes als Immigrant Song, Heartbreaker, Kashmir, Whole Lotta Love en natuurlijk Stairway To Heaven worden met zoveel passie en overtuiging gebracht dat het uitblijven van een Led Zeppelin reünie tour gemakkelijk vergeten wordt. Een concert van Letz Zeppelin is een reis door de muziekgeschiedenis van één van de meest toonaangevende bands ooit.


Zaal De Gracht in ‘s-Heerenberg, gaat op zondag 8 september a.s. het festivalterrein om 19.00 uur open. Het programma begint om 19.30 uur.

Tickets voorverkoop: € 25,- 
Early bird-tickets: € 20,- (uitverkocht)
Tickets dagkassa: € 30,-
(alle prijzen zijn excl. servicekosten)

Fysieke voorverkoop:
– Resto de Bongerd – de Bongerd 6-8 – ‘s-Heerenberg
– Kachelhöltjes PartyPret – Molenstraat 7 – ‘s-Heerenberg
– Koffiebranderij Venetië – Heezenstraat 39 – Doetinchem
– Trendy4you (kinderkledingwinkel) – Hoofdstraat 12 – Didam
– Infocenter Emmerich – Rheinpromenade 27 – Emmerich 

Tickets zijn ook te koop bij Zaal De Gracht

Koop hier je tickets

WOODSTOCK 50TH ANNIVERSARY TRIBUTE TOUR met Joe Cocker, Led Zeppelin & The Woodstock All Stars