fbpx

Op vrijdag 3 mei a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour terug naar Podium De Vorstin in Hilversum met wederom een sterke POP/ROCK-editie. Op het hoofdpodium zullen de beste internationale tributebands van Queen, Muse en U2 alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden met volle overgave en op het hoogste niveau het publiek in spelen. Samen met dynamische lichtshows en vele special effects zorgen zij voor een aaneenschakeling van spectaculaire shows en de ultieme ‘Live In Concert’-beleving.

Line-up:
20.15 uur: U2 by Bonavox (NL/BE)
22.00 uur: Queen by Miracle (IT/BE/NL)
23.45 uur: Muse by The MUSE Experience (NL/BE)

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Queen by Miracle (IT/BE/NL), Muse by The MUSE Experience (NL/BE) en U2 by Bonavox (NL/BE) is dit een Rock-ervaring van het hoogste niveau.

De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent op vrijdag 3 mei a.s. haar deuren om 19.30 uur. Het programma begint om 20.15 uur.

Ticket voorverkoop: € 25,00 via www.devorstin.nl en www.legendsofrocktributetour.com
Early Bird: € 20,00 (Beperkt aantal)
Groepsticket: € 22,50 (vanaf 10 personen)
Ticket dagkassa: € 30,00

(Alle prijzen zijn excl. servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Tour met No.1 tributes van Queen, Muse en U2!