fbpx

– Deze editie is, vanwege de maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus,
verplaatst van vrijdag 30 oktober 2020 > vrijdag 24 september 2021. –

Op vrijdag 24 september 2021 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar De Verlichte Geest in Roeselare voor een weergaloze Tribute Night. Op deze unieke avond zorgen de No.1 tributebands Nirvana by Negative Creeps en Red Hot Chili Peppers by Red Hot Monks voor spectaculaire optredens. Wereldhits als Smells Like Teen Spirit, Lithium, Give It Away, Californication en de beste albumsongs van deze wereldband zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld.

Nirvana by Negative Creeps (NL)
Negative Creeps is het ultieme eerbetoon aan Nirvana. De ex-leden van de succesvolle Rock/Grunge band The Rudolfs kregen in het verleden al podia als Melkweg, Paradiso en Oosterpoort aan hun voeten. De band kreeg erg vaak te horen dat haar sound en energie angstaanjagend veel aan dat van Nirvana deed denken. Dit ontging ook Mathijs van Nieuwkerk, Nico Dijkshoorn, Giel Beelen, 3VOOR12 en OOR niet. Na het uiteen vallen van The Rudolfs zat er niets anders op dan de beste Nirvana tribute van Nederland te starten. Als Negative Creeps weet zij dus als geen ander hoe je een echte Grunge-show neerzet. De komende jaren worden alle Nirvana albums en bijbehorende b-sides ten gehore gebracht. Herleef de 90s met een band die de hoogtijden van de Grunge viert.

Red Hot Chili Peppers by Red Hot Monks (NL)
Maar weinig tributebands weten de juiste energieke geest van de Red Hot Chili Peppers te evenaren. Naast de specifieke sounds en het hoogstaande technische en strakke spel, weet de nieuwe tribute-sensatie van 2020 Red Hot Monks met haar dynamische live performance het publiek vanaf de eerste tonen bij ‘de strot te pakken’ en niet meer los te laten. Alle wereldhits en de beste albumpareltjes als Under The Bridge, Other Side, Californication, Give It Away, Dani California en Snow komen tijdens het optreden voorbij. Voor de liefhebbers dé ultieme RHCP live-beleving.

De Verlichte Geest, Middenstraat 23 in Roeselare, opent haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 21.00 uur.
Tickets voorverkoop: € 15,- (ook via www.FNACtickets.be)
Tickets dagkassa: € 17,50
Groepstickets: € 12,50 (vanaf 10 personen)
Fysieke voorverkoop: De Verlichte Geest, Middenstraat 23 in Roeselare en FNAC-winkels

.

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Tour met Nirvana en RHCP