fbpx

Op vrijdag 29 mei komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar De Verlichte Geest in Roeselare voor de 2e van een serie van maar liefst 6 weergaloze Tribute Nights. Op deze unieke avond zorgen de No.1 tributebands U2 by The Unforgettable Fire en David Bowie by Golden Years voor spectaculaire optredens. Wereldhits als Where The Streets Have No Name, Sunday Bloody Sunday, Heroes, China Girl en de beste albumsongs van deze wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld. 

U2 by The Unforgettable Fire (BE)
De Belgische U2 tribute The Unforgettable Fire bestaat uit 4 ervaren en gepassioneerde muzikanten met een missie: de tijdloze muziek van hun Ierse muzikale helden blijven vertolken voor de bestaande fans en voor de jongere generaties muziekliefhebbers. Niet alleen worden alle wereldhits als Pride (In The Name Of Love), Sunday Bloody Sunday, Beautiful Day, One vol overgave gespeeld maar ook de beste albumjuweeltjes zullen voorbij komen. Geniet van deze ultieme U2-experience!

David Bowie by Golden Years
Golden Years is een uniek eerbetoon aan David Bowie waarin het draait om de songs uit Bowie’s ‘gouden’ jaren. Met als hoogtepunten de jaren ‘70 en begin jaren ’80. Tijdens de show worden alle wereldhits en beste albumnummers gespeeld. Denk aan de songs Space OddityChangesZiggy StardustLet’s DanceAbsolute BeginnersHeroes e.v.a. van legendarische albums als Hunky Dory, Ziggy Stardust, Aladdin Sane, Station to Station, Scary Monsters, Let’s Dance… stuk voor stuk klassiekers. Met een fantastische zanger die qua stem en uitstraling erg dicht in de buurt van Bowie komt en een aantal doorgewinterde muzikanten met de juiste energie en bekwaamheid, houdt Golden Years de muziek van Bowie in leven. Golden Years is de ultieme Bowie beleving, die je niet wilt missen!!


VRIJDAG 3 APR: Metallica en Guns N’ Roses
VRIJDAG 19 JUNI: AC/DC
VRIJDAG 18 SEPT: Led Zeppelin en Deep Purple
VRIJDAG 30 OKT: Nirvana en Red Hot Chili Peppers
VRIJDAG 27 NOV: Foo Fighters en Pearl Jam


De Verlichte Geest, Middenstraat 23 in Roeselare, opent elke LEGENDS of ROCK Tribute Night haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 21.00 uur.
Tickets voorverkoop: € 15,-
Tickets dagkassa: € 17,50
Groepstickets: € 12,50 (vanaf 10 personen)
Fysieke voorverkoop: De Verlichte Geest, Middenstraat 23 in Roeselare en FNAC-winkels

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Tour met U2 en David Bowie