fbpx

Deze editie is, vanwege de maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus, verplaatst van vrijdag 3 april 2020 > vrijdag 27 november 2020 > vrijdag 12 maart 2021 > vrijdag 19 november 2021.

Op vrijdag 19 november 2021 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar De Verlichte Geest in Roeselare voor een weergaloze Tribute Night. Op deze unieke avond zorgen de No.1 tributebands Metallica by MetalmaniA (BE/NL) en Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE) voor spectaculaire optredens. Wereldhits als Enter Sandman, One, Paradise City, Sweet Child O’mine en de beste albumsongs van deze wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld.

Metallica by MetalmaniA (BE/NL)
“Geïnspireerd door Metallica, gebracht met hart en ziel.” De 4 metalpuristen van MetalmaniA kunnen nu al terugkijken op jarenlange muzikale ervaring op het hoogste niveau door verschillende succesvolle muziekprojecten die hen gebracht heeft waar men nu staat. MetalmaniA gaat voor authenticiteit gecombineerd met een no-nonsense attitude. Ken je het gevoel wanneer al jouw energie naar iets toe gaat waar je op dat specifiek moment mee bezig bent? Je raakt zo gebiologeerd dat je als het ware in een hypnose rollercoaster terechtkomt… Vastberaden en niets of niemand kan jou van jouw stuk brengen… De ongeremde energie die vrijkomt in dat pure moment noemen wij de ‘mania’ en dit is exact waar de heren van MetalmaniA voor staan! Vier oude rotten in het vak nemen je mee op een energieke reis door de rijke muziekgeschiedenis van ‘s werelds invloedrijkste en ‘grootste metalband allertijden’: Metallica. Naast alle wereldhits zoals Nothing Else MattersEnter SandmanWhiskey In The Jar en One brengt MetalmaniA ook de beste albumpareltjes en bezorgt daarmee de liefhebbers de ultieme Metallica-beleving!

Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE)
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N’ Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O’Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N’ Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!

De Verlichte Geest, Middenstraat 23 in Roeselare, opent op vrijdag 19 november haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 21.00 uur.
Tickets voorverkoop: uitverkocht
Tickets dagkassa: uitverkocht
Groepstickets: uitverkocht
Fysieke voorverkoop: uitverkocht

.

Koop hier je tickets

uitverkocht – Tribute Tour met Metallica en Guns N’ Roses