fbpx

Op vrijdag 27 november komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar De Verlichte Geest in Roeselare voor de laatste van een serie van maar liefst 6 weergaloze Tribute Nights. Op deze unieke avond zorgen de No.1 tributebands Foo Fighters by Monkey Wrench en Pearl Jam by Pearl Damn voor spectaculaire optredens. Wereldhits als The Pretender, Learn To Fly, Alive, Jeremy en de beste albumsongs van deze wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld. 

Foo Fighters by Monkey Wrench (NL)
De grootste rockband van deze tijd, voortgekomen uit een van de meest invloedrijke bands allertijden…zo is de band Foo Fighters het beste te omschrijven. Iedereen die ooit een concert van ze heeft gezien en/of heeft meegemaakt weet ook dat het één van de meest energieke podiumacts is die je kunt meemaken. Van begin tot de allerlaatste noot gaat het hard – heel hard, en dan gaat het niet eens over het aantal decibellen die je voor je kiezen krijgt! Bij Monkey Wrench gaat dat niet anders. Monkey Wrench speelt Foo Fighters repertoire, en staat voor 120% energie, fun en bovenal compromisloze Rock en is daarmee een waar eerbetoon aan de helden van… Foo Fighters!

Pearl Jam by PEARL DAMN (NL)
De vijf ervaren muzikanten van PEARL DAMN vormen samen dé Pearl Jam tribute van Nederland. PEARL DAMN wordt gekenmerkt door de authentieke Pearl Jam-sound met strakke drums, virtuoze gitaarsolo’s en veelzijdige baslijnen. Voeg daarbij het stemgeluid van de leadzanger, dat akelig dichtbij de herkenbare Vedder-sound ligt, en je hebt de 100% Pearl Jam-beleving. De avondvullende live-set omvat een perfecte mix van het oude en nieuwere repertoire, zowel de hardere rocknummers als de rustige rockballads waar Pearl Jam de afgelopen 25 jaar furore mee heeft gemaakt. Ook de wereldbekende Unplugged-sessie heeft PEARL DAMN inmiddels in de vingers zitten en dit legendarische optreden blijft zeker niet ongemoeid! Bereid jezelf voor op een niet van echt te onderscheiden tribute-ervaring met een verrassende setlijst en ga los op de welbekende Grunge/Rock-sound uit de jaren 90!


VRIJDAG 3 APR: Metallica en Guns N’ Roses
VRIJDAG 29 MEI: U2 en David Bowie
VRIJDAG 19 JUNI: AC/DC
VRIJDAG 18 SEPT: Led Zeppelin en Deep Purple
VRIJDAG 30 OKT: Nirvana en Red Hot Chili Peppers


De Verlichte Geest, Middenstraat 23 in Roeselare, opent voor de LEGENDS of ROCK Tribute Night haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 21.00 uur.
Tickets voorverkoop: € 15,-
Tickets dagkassa: € 17,50
Groepstickets: € 12,50 (vanaf 10 personen)
Fysieke voorverkoop: De Verlichte Geest, Middenstraat 23 in Roeselare en FNAC-winkels

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Tour met Foo Fighters en Pearl Jam