fbpx

Special note:
Helaas kan door ziekte het optreden van Bon Jovi by Cross Road niet doorgaan. Dat vinden wij erg jammer. De tributes aan Lenny Kravitz en Van Halen gaan wel gewoon door!

Maar, we hebben een mooie vervanger gevonden: The All Time Blues Experience!

The All Time Blues Experience, tien gerenommeerde topmuzikanten die samenkomen uit liefde voor muziek en passie voor blues in het bijzonder. Niet alleen de grootste blueskrakers worden het publiek in gespeeld, maar ook een aantal minder bekende parels verwennen je oren.


Op vrijdag 10 februari a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar De Vorstin in Hilversum voor een waar Classic Rock-spektakel met de beste tributes van Bon Jovi by Cross Road, Van Halen by Van Hagar en Lenny Kravitz by KRVTZ (NL/BE). Alle hits als Livin’ On A Prayer, Jump en Are You Gonna Go My Way en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Bon Jovi by Cross Road, Van Halen by Van Hagar en Lenny Kravitz by KRVTZ (NL/BE) is dit een Classic Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Bon Jovi by Cross Road (NL)
Hoe krijg je een avond lang het publiek van jong tot oud mee aan het zingen? Dan moet je toch een hit-status hebben van heb ik jou daar! Laat meneer John Francis Bongiovi Jr. a.k.a. Bon Jovi dat nou hebben,… en niet de allerminste hit-status! Met meer dan 130 miljoen verkochte albums kun je wel stellen dat het bandje succesvol is. Dus, lekker meeblèhren met You Give Love A Bad Name, zwijmelen op Bed Of Roses en Always en de longen uit je lijf schreeuwen bij Livin’ On A Prayer (vooral bij die verhoging). Cross Road speelt ze allemaal en de rest van de grootste hits van Bon Jovi en Jon Bon Jovi solo. Reis mee door de tijden van de 80’s Pop/Rock, van Slippery When Wet, New Jersey tot Crush en Have A Nice Day. Cross Road staat garant voor ‘One Wild Night!’

Van Halen by Van Hagar (NL)
Van Hagar is een Nederlandse Van Halen tribute band, met het accent op de Sammy Hagar-periode. Uiteraard komen alle grote hits uit het David Lee Roth-tijdperk ook ruimschoots aan bod. Van Hagar bestaat uit vijf zeer gedreven en ervaren muzikanten en is geen look-a-like band. Bij Van Hagar draait het vooral om de beleving en de typische sound en feel van ‘toen’; energieke, vette riff-gebaseerde tracks met die unieke Van Halen signatuur. Krakers als Poundcake, Why Can’t This Be Love, Runnin’ With The Devil en Hot For Teacher zijn vaste waarden op het repertoire van Van Hagar. Uiteraard zullen Jump, Eruption en Right Now niet ontbreken.

Lenny Kravitz by KRVTZ (NL/BE)
Wat doe je als je perfecte muzikanten voor een Lenny Kravitz tribute bij elkaar hebt? Dan start je een band! Mogen wij u voorstellen: KRVTZ a tribute to Lenny Kravitz. Victor Louisa: leadvocals, grooves als een drummer, líjkt zelfs op Lenny! Julien Graute: leadguitar. Heeft alle kwaliteiten, geluiden, gitaren en versterkers om ‘het origineel Craig Ross’ neer te kunnen zetten. Temmie van Uden: rhythmguitar. Deze rockchick heeft haar sporen reeds ruimschoots verdiend in verschillende bands en houdt de gemiddelde leeftijd van de band onder de 40. Wim van Deuren: Keys, Hammond, Guitar, Dwarsfluit. Alles wat geluid kán maken… Wim krijgt het eruit. Arie Kok: bass. Rock, rock en nog eens rock. En nu dan ook funk, soul & groove. Tim Peters: DRUMS. In hoofdletters. Altijd daar. On the spot. Of net iets erachter. Of net voor de offbeat. In ieder geval zoals het bedoeld is. Blazers: Daan Bogers (trompet) en Henk Guitjens (saxofoon).

De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum, opent op vrijdag 10 februari om 19.30 uur en het programma begint om 20.15 uur.
Ticket voorverkoop: € 25,-
Ticket dagkassa: € 30,-
Groepsticket: € 22,50 (vanaf 10 personen)
Fysieke voorverkoop:
– De Vorstin, Koninginneweg 44, Hilversum
– Platenhuis ’t Oor, Leeuwenstraat 44, Hilversum

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Tour met o.a. Van Halen en Lenny Kravitz