fbpx

Op zaterdag 28 december 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar ‘Rocktempel’ De Effenaar in Eindhoven. Dit wordt een dampende en spectaculaire Rock/Metal-editie in beide concertzalen op 2 podia! No.1 Tribute bands van AC/DC, Deep Purple, Iron Maiden, Guns N’ Roses, Judas Priest, Aerosmith, Bon Jovi en Metallica spelen op het allerhoogste niveau alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden. Met dynamische lichtshows, special effects en in een perfecte ambiance zorgen onze topbands met passie en volle overgave voor een aaneenschakeling van spectaculaire concerten en vele muzikale hoogtepunten. Met dit monsterlijke programma verandert De Effenaar in Eindhoven op zaterdag 28 november 2024 in een dampende Rocktempel en is voor de echte Rockers ‘The Place To Be’!

Line-up Grote Zaal:
16.30 uur: Bon Jovi by Cross Road (NL)
18.00 uur: Deep Purple by Purple Strangers (NL)
19.30 uur: Guns N’ Roses by Guns W’ Roses (UK/NL)
21.10 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)
22.50 uur: Metallica by Present Danger (NL)

Line-up Kleine Zaal:
17.30 uur: Judas Priest by Painkiller (NL)
19.45 uur: Aerosmith by Boys In The Attic (NL/BE)
22.00 uur: Iron Maiden by Harris (NL)

Naast de spectaculaire optredens vind je er een uitgebreide Food-area, vakkundig en enthousiast barpersoneel, merchandise-stands, een ruime hoeveelheid zit- en staanplaatsen en schone toiletten. Kortom, LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL geeft je de ultieme ROCK/METAL festival-beleving!

LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Europa de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. De LEGENDS of ROCK Tribute Tour staat garant voor de ultieme ‘Live In Concert’ -beleving! Op zaterdag 28 december zorgen onze internationale No.1 tribute bands van Bon Jovi, Deep Purple, AC/DC, Metallica, Judas Priest, Aerosmith en Iron Maiden voor een ROCK/METAL-ervaring van het allerhoogste niveau!

De Effenaar, Dommelstraat 2, 5611 CK in Eindhoven opent op zaterdag 28 december om 16.00 uur haar deuren en het programma start 16.30 uur.

LET LIVE MUSIC DO THE TALKING!

Ticket voorverkoop: € 35,-
Earlybird-ticket: € 30,- (beperkt aantal)
Groepsticket: € 32,50 (vanaf 10 personen)
Dagkassa: € 40,-
(alle prijzen zijn excl. servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Festival XL met No 1 tributes van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses e.v.a.