fbpx

Op zaterdag 24 juni a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Mèrthal in Horst voor een spectaculaire Rock-editie!! Op het mega podium zullen de beste internationale tributebands van Metallica, AC/DC, Iron Maiden, Guns N’ Roses, Bon Jovi, Deep Purple en Rolling Stones alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden over het publiek uitstorten. Samen met spectaculaire lichtshows en vele special effects zorgen zij voor een aaneenschakeling van dynamische shows en de ultieme ‘Live In Concert’-beleving.

Er staat vakkundig en enthousiast barpersoneel klaar om je supersnel van een koel drankje te voorzien. Zin in friet, snacks of een broodje? Geen punt, ook daar is aan gedacht! Verder vind je een ruime hoeveelheid zit- en staanplaatsen, diverse merchandise stands en voldoende schone toiletten.

Line-up:
15.00 uur: Rolling Stones by Sticky Fingers
16.25 uur: Deep Purple by Purple Strangers
17.50 uur: Iron Maiden by Harris
19.15 uur: Guns N’ Roses by Slash N’ Roses
20.55 uur: Bon Jovi by Cross Road
22.25 uur: AC/DC by High Voltage
23.50 uur: Metallica by Present Danger

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by Present Danger (NL), AC/DC by High Voltage (BE/NL), Iron Maiden by Harris (NL), Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE), Bon Jovi by Cross Road (NL), Deep Purple by Purple Strangers (NL) en Rolling Stones by Sticky Fingers (NL/BE) is dit een  Rock-ervaring van het hoogste niveau.


Mèrthal, Gasthuisstraat 30 in Horst, opent om 14.30 uur en het programma begint om 15.00 uur.

Ticket voorverkoop: € 30,- via www.legendsofrocktributetour.com.
Ticket dagkassa: € 35,-
Groepsticket: € 27,50 (vanaf 10 personen)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Festival XL met Metallica, AC/DC, Guns N’ Roses …