fbpx

Op vrijdag 3 november a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Concertzaal De Kreun in Kortrijk voor een waar Rock-spektakel met de No.1 tributebands AC/DC, Bon Jovi en Aerosmith. Alle hits en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door onze tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. Voor de liefhebbers wordt dit de ultieme “LIVE in concert”-beleving.

Line-up:
20.15 uur: Aerosmith by Boys in the Attic
22.00 uur: Bon Jovi by Cross Road
23.45 uur: AC/DC by High Voltage

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met AC/DC by High Voltage (NL/BE), Bon Jovi by Cross Road (NL) en Aerosmith by Boys in the Attic (BE) is dit een Classic Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Concertzaal De Kreun, Conservatoriumplein 1 in Kortrijk, opent op vrijdag 3 november 2023 haar deuren om 19.30 uur en het programma begint om 20.15 uur.

Early bird tickets: € 20,- (uitverkocht)
Ticket voorverkoop: € 25,-
Ticket dagkassa: € 30,-
Groepsticket: € 22,50 (vanaf 10 personen)
Fysieke voorverkoop:
– concertzaal De Kreun, Conservatoriumplein 1, Kortrijk
– alle FNAC-winkels

(alle prijzen zijn excl. servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Festival met AC/DC, Bon Jovi en Aerosmith