fbpx

Op zaterdag 4 mei a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour terug naar Metropool in Hengelo met wederom een monsterlijke ROCK-editie. Op het hoofdpodium zullen de beste internationale tributebands van Metallica, AC/DC, Iron Maiden, Foo Fighters en Deep Purple alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden met volle overgave en op het hoogste niveau het publiek in spelen. Samen met spectaculaire lichtshows en vele special effects zorgen zij voor een aaneenschakeling van dynamische shows en de ultieme ‘Live In Concert’-beleving.

Line-up:
16.15 uur: Deep Purple by Purple Strangers (NL)
18.00 uur: Foo Fighters by Monkey Wrench (NL)
19.45 uur: Iron Maiden by Harris (NL)

Om 20.00 uur: 2 minuten stilte (Dodenherdenking)

21.30 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)
22.45 uur: Metallica by Present Danger (NL)

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by Present Danger (NL), AC/DC by High Voltage (BE/NL), Iron Maiden by Harris (NL), Foo Fighters by Monkey Wrench (NL) en Deep Purple by Purple Strangers (NL) is dit een Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Metropool, Industrieplein 10 in Hengelo opent op zaterdag 4 mei a.s. haar deuren om 15.30 uur. Het programma begint om 16.15 uur.

Ticket voorverkoop: € 30,00 enkel nog via:
https://metropool.nl/agenda/legends-of-rock-tribute-festival-4-mei
Groepsticket: € 27,50 (Verkoop gestopt)
Ticket dagkassa: € 35,00

(Alle prijzen zijn excl. servicekosten)