fbpx

Op vrijdag 29 december 2023 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar poppodium Effenaar in Eindhoven voor wederom een monsterlijke editie van LEGENDS of ROCK Tribute Festival! Op het gerenommeerde podium van de Effenaar (mainhall) zullen onze No. 1 tributebands van AC/DC, Metallica, Guns N’ Roses en Iron Maiden alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden over het publiek uitstorten. Samen met spectaculaire lichtshows en vele special effects zorgen zij voor een aaneenschakeling van dynamische shows en de ultieme ‘Live In Concert’-beleving.

Line-up:
19.30 uur: Iron Maiden by Harris
20.50 uur: Guns N’ Roses by Slash N’ Roses
22.25 uur: AC/DC by High Voltage
23.55 uur: Metallica by Present Danger

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving met Iron Maiden by Harris (NL), Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE), AC/DC by High Voltage (BE/NL), en Metallica by Present Danger (NL) is dit een Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Effenaar, Dommelstraat 2 in Eindhoven opent haar deuren om 19.00 uur.
Het programma begint om 19.30 uur.

Ticket voorverkoop: € 27,50 (Uitverkocht)
Ticket dagkassa: € 32,50 (Uitverkocht)
Groepsticket: € 25,- (Uitverkocht)

Bij ons zijn de tickets uitverkocht. Via Poppodium De Effenaar zijn de laatste tickets te koop via: https://www.effenaar.nl/agenda/legends-rock-tribute-festival-0

Fysieke voorverkoop: dagkassa Effenaar
(alle prijzen zijn excl. servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Festival met o.a. Metallica, AC/DC, Guns N’ Roses