fbpx

Helaas moeten we jullie melden dat vanwege ziekte van één van de bandleden de show van Bon Jovi by Cross Road niet door kan gaan.
Statement Cross Road:
Door serieuze ziekte is het helaas niet mogelijk voor Cross Road om aanwezig te zijn bij Legends Of Rock in Oostende. Zoals jullie begrijpen vinden we het vreselijk en hadden we veel liever samen met jullie ‘One Wild Night’ gehad, echter gezondheid gaat voor. Wij hopen op jullie begrip en zien alle mensen die voor Bon Jovi komen graag snel weer terug bij een van onze toekomstige concerten!
Let’s Keep The Faith!!

Gelukkig is er een waardige vervanger gevonden en komt Green Day by Green Bay optreden.

Op zaterdag 8 april vindt in ACEG Wellington Hippodroom in Oostende een weergaloos LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL plaats. De LEGENDS of ROCK Tribute Festivals onderscheiden zich vanwege hun unieke karakter. Iedere lokatie verandert binnen no-time in een bruisende Rock tempel, compleet met spectaculaire lichtshows en vele special effects. De food area, merchandise stands en ruime zit- en staanplaatsen maken dit festival helemaal af. Als klap op de vuurpijl tillen de beste internationale tributebands het festival naar een ongekend hoog niveau en zorgen voor dé ultieme Rock Festival beleving!

LET LIVE MUSIC DO THE TALKING!
De LEGENDS of ROCK Tribute Touris in het leven geroepen om de beste internationale tributebands een professioneel podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Deze No.1 tributebands storten op indrukwekkend authentieke wijze alle grote hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden over het publiek uit.

Op 8 april a.s. presenteert LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL met trots:
00.15 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)
22.45 uur: Green Day by Green Bay (NL)
21.00 uur: Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE)
19.15 uur: Queen by Miracle (IT/NL/BE)
17.30 uur: Tina Turner by This is TINA! (NL/BE)
16.00 uur: Rolling Stones by Sticky Fingers (NL/BE)
14.30 uur: Bryan Adams by Sixty Nine (NL)


ACEG Wellington Hippodroom, Koningin Astridlaan 10 in Oostende, opent haar deuren om 14.00 uur. Het programma begint om 14.30 uur.

Tickets:
Voorverkoop € 25,- (ook via www.FNACtickets.be)
Groepsticket: € 22,50 (vanaf 10 personen)
Dagkassa: € 30,-

Fysieke tickets:
– ACEG Wellington Hippodroom
– Toerisme Oostende VZW
– alle FNAC-winkels

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Festival met o.a. AC/DC, Tina Turner, Queen, Guns N’ Roses…