fbpx

Op zaterdag 12 oktober 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour, na een uitverkochte editie in 2022, terug naar Metropool in Enschede met wederom een British Invasion-editie. Op het hoofdpodium zullen de beste internationale tributebands van Queen, Muse, David Bowie, Oasis en U2 alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden met volle overgave en op het hoogste niveau het publiek in spelen. Met dynamische lichtshows en vele special effects zorgen zij voor een aaneenschakeling van spectaculaire shows en de ultieme ‘Live In Concert’-beleving.

Line-up:
16.15 uur: David Bowie by GOLDEN YEARS (NL)
18.00 uur: Oasis by Maine Road (BE)
19.45 uur: U2 by Bonavox (NL/BE)
21.30 uur: Queen by Miracle (IT/BE/NL)
23.15 uur: Muse by The MUSE Experience (NL/BE)

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Queen by Miracle (IT/BE/NL), Muse by The MUSE Experience (NL/BE), David Bowie by GOLDEN YEARS (NL), U2 by Bonavox (NL/BE) en Oasis by Maine Road (BE) is dit een Rock-ervaring van het allerhoogste niveau.

Metropool, Willem Wilminkplein 2 in Enschede opent op zaterdag 12 oktober 2024 haar deuren om 15.30 uur. Het programma begint om 16.15 uur.

Ticket voorverkoop: € 30,00 via www.metropool.nl en www.legendsofrocktributetour.com
Early Bird: € 25,00 (beperkt aantal)
Groepsticket: € 27,50 (vanaf 10 personen)
Ticket dagkassa: € 35,00

(Alle prijzen zijn excl. servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Festival met No.1 tributes van Queen, Muse, David Bowie, Oasis en U2