fbpx

Op zaterdag 20 mei a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour terug naar De Bonte Wever in Assen voor wederom een spectaculair LEGENDS of ROCK Tribute Festival. Op het XL podium zullen de beste tributebands van Nirvana, Foo Fighters, Green Day en Pearl Jam alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden over het publiek uitstorten. Samen met spectaculaire lichtshows en vele special effects zorgen zij voor een aaneenschakeling van dynamische shows en de ultieme ‘Live In Concert’-beleving. De Bonte Wever verandert binnen no-time in een bruisende Grunge/Rocktempel!

Er staat professioneel barpersoneel klaar om je supersnel van een koel drankje te voorzien. In de gerenommeerde uitgebreide restaurants van De Bonte Wever staan professionele koks klaar om een heerlijke, gezonde en gevarieerde maaltijd voor je te bereiden vóórdat ons programma begint. Liever snacken of een broodje? Geen punt, ook daar is aan gedacht in onze Rocktempel! Verder vind je een ruime hoeveelheid zit- en staanplaatsen en voldoende schone toiletten.

Line-up:
19.30 uur: Pearl Jam by WHY GO HOME
21.00 uur: Green Day by Green Bay
22.30 uur: Foo Fighters by Monkey Wrench
00.00 uur: Nirvana by Negative Creeps

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving met Nirvana by Negative Creeps, Foo Fighters by Monkey Wrench, Green Day by Green Bay en Pearl Jam by WHY GO HOME is dit een Grunge/Rock-ervaring van het hoogste niveau.


De Bonte Wever, Stadsbroek 17 in Assen, opent op zaterdag 20 mei a.s. haar deuren om 19.00 uur.
Het programma begint om 19.30 uur.
Ticket voorverkoop: € 25,-
Groepsticket: € 22,50 (vanaf 10 personen)
Ticket dagkassa: € 30,-
Fysieke voorverkoop: De Bonte Wever

(alle prijzen zijn excl. servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Festival met Nirvana, Foo Fighters…