fbpx

Op zaterdag 3 februari a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour terug naar Metropool in Hengelo met wederom een spectaculair LEGENDS of ROCK Tribute Festival. Op het hoofdpodium zullen de No.1 tributebands van Muse, Bon Jovi Queen en Lenny Kravitz alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden over het publiek uitstorten. Samen met spectaculaire lichtshows en vele special effects zorgen zij voor een aaneenschakeling van dynamische shows en voor de liefhebbers de ultieme ‘Live In Concert’-beleving.

Line-up:
19.30 uur: Lenny Kravitz by KRVTZ (NL/BE)
21.00 uur: Queen by Miracle (IT/BE/NL)
22.30 uur: Bon Jovi by Cross Road (NL)
24.00 uur: Muse by The MUSE Experience (NL/BE)

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Muse by The MUSE Experience (NL/BE), Bon Jovi by Cross Road (NL), Queen by Miracle (IT/NL/BE) en Lenny Kravitz by KRVTZ (NL/BE) is dit een Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Poppodium Metropool, Industrieplein 10 in Hengelo, opent op zaterdag 3 februari haar deuren om 19.00 uur en het programma begint om 19.30 uur.

Ticket voorverkoop: € 30,00 (Uitverkocht)
Early Bird: € 25,00 (Uitverkocht)
Groepsticket: € 27,50 (Uitverkocht)
Ticket dagkassa: € 35,00

Fysieke voorverkoop: dagkassa Poppodium Metropool, Industrieplein 10 in Hengelo.

(alle prijzen zijn excl. servicekosten)

Koop hier je tickets

Tribute Festival met Muse, Queen, Bon Jovi en Lenny Kravitz