fbpx

Op vrijdag 7 juli komt de LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar festivalterrein Megaland in Landgraaf.

Megaland is ongeveer het bekendste festivalterrein van Nederland en sinds 1988 de thuishaven van Pinkpop. Bekend en geliefd over de hele wereld en ontelbare bands en artiesten van wereldformaat hebben er opgetreden. Hoogste tijd voor de LEGENDS of ROCK Tribute Tour om daar nog een schepje bovenop te doen met de beste internationale tributebands van dit moment!

De line-up van deze speciale Monsters of Rock editie van het LEGENDS of ROCK Tribute Festival bestaat uit:
19.30 uur: Guns N’ Roses by Slash N’ Roses
21.10 uur: AC/DC by High Voltage
22.50 uur: Metallica by Present Danger

De LEGENDS of ROCK Tribute Festivals onderscheiden zich vanwege hun unieke karakter. Iedere locatie verandert binnen no-time in een bruisende rock tempel, compleet met spectaculaire lichtshows en vele special effects. De uitgebreide food area, merchandise stands en ruime zit- en staanplaatsen maken deze festivals helemaal af. Als klap op de vuurpijl tillen de beste internationale tributebands de LEGENDS of ROCK Tribute Festivals naar een ongekend hoog niveau en zorgen voor dé ultieme Rock Festival beleving!

LET LIVE MUSIC DO THE TALKING! 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste internationale tributebands een professioneel podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Deze No.1 tributebands storten op indrukwekkend authentieke wijze alle grote hits en de beste albumsongs van hun helden over het publiek uit.

Megaland Landgraaf, Hofstraat 13-15, 6372 XC Landgraaf, opent haar deuren om 19.00 uur en het programma begint om 19.30 uur

Start voorverkoop: zaterdag 13 mei:
Earlybirds: € 20,- (uitverkocht)
Regular: € 25,-
Groepstickets: € 22,50
Dagkassa: € 30,-

(alle prijzen zijn excl. servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Festival met Metallica, AC/DC en Guns N’ Roses