fbpx

Op zaterdag 2 september a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour terug naar het festivalterrein bij Breezze in Brielle voor wederom een spectaculair LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL. Op het mega podium zullen de beste internationale tribute bands van AC/DC, Metallica, Guns N’ Roses, Bon Jovi, Tina Turner, Queen, U2, Rolling Stones en Anouk alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden over het publiek uitstorten. Samen met spectaculaire lichtshows en vele special effects zorgen zij voor een aaneenschakeling van dynamische shows en de ultieme ‘Live In Concert’-beleving.

Er staat vakkundig en enthousiast barpersoneel klaar om je supersnel van een koel drankje te voorzien. In de uitgebreide Food Area staan professionele koks klaar om een heerlijke, gezonde en gevarieerde maaltijd voor je te bereiden. Liever snacken of een broodje? Geen punt, ook daar is aan gedacht! Verder vind je een ruime hoeveelheid zit- en staanplaatsen, diverse merchandise stands en voldoende schone toiletten.

Line-up:
12.00 uur: Tina Turner by This is Tina! (NL/BE)
13.45 uur: Rolling Stones by Sticky Fingers (NL/BE)
15.10 uur: Anouk by Urban Solitude (NL)
16.35 uur: U2 by Bonavox (NL/BE)
18.00 uur: Queen by Miracle (IT/NL/BE)
19.30 uur: Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE)
21.10 uur: Bon Jovi by Cross Road (NL)
22.35 uur: Metallica by Present Danger (NL)
24.00 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met o.a. AC/DC by High Voltage (BE/NL), Metallica by Present Danger, Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE) en Queen by Miracle (IT/NL/BE) is dit een Pop/Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Het festivalterrein bij Breezze .food drinks & more, Veckhoekse Sluisweg 2 in Brielle, opent op zaterdag 2 september a.s. haar deuren om 11.30 uur. Het programma begint om 12.00 uur.

Ticket voorverkoop: € 30,-
Groepsticket: € 27,50 (vanaf 10 personen)
Ticket dagkassa: € 35,-

Fysieke voorverkoop:
– Breezze .food drinks & more, Veckhoekse Sluisweg 2, Brielle
– Cuisine d’Amis Toon, Burgemeester Letteweg 6, Oostvoorne
– Sun Sensation, Struytse Hoek 11, Hellevoetsluis
– Doolaard’s Hairfashion, Dorpsplein 6, Rockanje

(alle prijzen zijn excl. servicekosten)


Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Festival met AC/DC, Queen, Tina Turner e.v.a.