fbpx

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Zaal De Gracht in ‘s-Heerenberg voor een 3-daags live muziek spektakel. In de aanloop naar het 650 jarig bestaan van de stad ‘s-Heerenberg, in 2029, vindt er jaarlijks een meerdaags muziekfestival plaats. Tijdens deze eerste editie zal op vrijdag 6 september worden afgetrapt met de No.1 Pink Floyd tribute Absolutely Floyd. Ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects worden door Absolutely Floyd alle hits en de beste albumnummers tot in de perfectie gespeeld en zal deze avond voor de liefhebbers van Pink Floyd de ultieme live beleving zijn.

Absolutely Floyd heeft inmiddels bewezen tot de top van de Europese Pink Floyd tributes te horen. Tijdens een concert van Absolutely Floyd wordt de bezoeker verwend met een keur aan hits uit het gehele oeuvre van Pink Floyd, met af en toe een uitstapje naar een solonummer van David Gilmour en/of Roger Waters. De show wordt aangevuld met veelal zelf geproduceerde videobeelden, geprojecteerd op de befaamde Pink Floyd ‘rondtruss’. Het geheel wordt ondersteund door een fantastische lichtshow. Een Absolutely Floyd optreden is een feest der herkenning voor jong en oud, mede gevormd door de tijdloze muziek van Floyd. De elfkoppige band voert u mee in de waanzinnige en indrukwekkende wereld die Pink Floyd heet.
De band heeft een dubbele gitaar- en keyboardbezetting, alsmede drie fantastische zangeressen, om u zo dicht mogelijk bij het origineel te brengen. Inmiddels prijkt ook het lang uitgesponnen Echoes op de setlist en dit ruim 25 minuten lange nummer wordt met regelmaat door de Floyd aanhang met veel enthousiasme ontvangen. Voorts uiteraard de Pink Floyd klassiekers als Wish You Were HereTimeMoneyUs And ThemShine On Your Crazy Diamond en het bombastische One Of These Days, dat veelal bij het publiek inslaat als een bom. Het beleven van een concert Absolutely Floyd is het krijgen van het ultieme Pink Floyd gevoel wat de echte fans niet mogen missen.

Zaal De Gracht, is vrijdag 6 september geopend vanaf 20.00 uur en het programma start om 21.00 uur.
Tickets voorverkoop: € 20,-
Early bird-tickets: € 15,- (uitverkocht)
Tickets dagkassa: € 25,-
(alle prijzen zijn excl. servicekosten)

Fysieke voorverkoop:
– Resto de Bongerd – de Bongerd 6-8 – ‘s-Heerenberg
– Kachelhöltjes PartyPret – Molenstraat 7 – ‘s-Heerenberg
– Koffiebranderij Venetië – Heezenstraat 39 – Doetinchem
– Trendy4you (kinderkledingwinkel) – Hoofdstraat 12 – Didam
– Infocenter Emmerich – Rheinpromenade 27 – Emmerich

Tickets zijn ook te koop bij Zaal De Gracht

Op zaterdag 7 september wordt het mega-podium ingericht voor een LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL m.m.v. internationale No.1 tributes van Metallica, AC/DC, Guns N’ Roses, MUSE, Queen, Van Halen en Deep Purple. Op zondag 8 september worden tijdens de ‘Woodstock 50 Anniversary Tribute Tour’ de Woodstock legendes tot leven gebracht door tributes aan Jimi Hendrix, CCR, Santana, Joe Cocker, Crosby, Stills, Nash & Young e.v.a. met als special guests Led Zeppelin en Muddy Waters. Dit muzikale weekend worden zowel alle hits als ook de beste albumsongs van genoemde wereldbands op indrukwekkende wijze het publiek in gespeeld, ondersteund door een sensationele lichtshow en dynamische special effects. De foodarea, ruime zitgelegenheid en een diversiteit aan merchandise maken dit unieke festival helemaal compleet.

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor PINK FLOYD BY ABSOLUTELY FLOYD