fbpx

In deze tijd van aanhoudende maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 zien we eindelijk toch licht aan het einde van de tunnel. Eén ding is zeker: onze shows gaan door!!! De bands, de geluidsbedrijven, de locaties, maar natuurlijk ook wijzelf als organisatie… iedereen staat te popelen om weer spectaculaire shows voor jullie te kunnen neerzetten.
Omdat er vorig jaar totaal geen duidelijkheid was over het feit wanneer er door ons weer gestart kan gaan worden met onze events, hebben wij besloten alle events te verplaatsen naar dit jaar. Hiermee hoopten wij het risico te beperken dat we steeds alles moeten verplaatsen.
Nu lijkt het erop dat wij vanaf 1 juli a.s. weer mogen gaan beginnen. Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee!! Maar dat houdt wel in dat de events die nu nog voor de komende maanden in onze agenda staan, wel verplaatst moeten gaan worden. Dat zullen wij dan ook gaan doen. De ticketkopers krijgen allemaal persoonlijk bericht van de wijzigingen op het emailadres dat bij ons bekend is. Houdt zelf ook onze kanalen in de gaten!!!

De gevolgen van deze crisis zijn voor ons net zo hard en onduidelijk als voor jullie als festivalbezoekers. Wij willen jullie bedanken voor jullie geduld en steun. Wij hebben zoveel hartverwarmende reacties ontvangen. Dank jullie wel daarvoor. 

Wij moeten steeds op de opgelegde maatregelen anticiperen. Wij betreuren de gang van zaken ten zeerste en doen niets liever dan geweldige festivals organiseren met de beste tributebands. Wij kunnen echt niet wachten!!

Wij wensen jou en de jouwen alle gezondheid toe.
Stay smart en stay safe! Wij hopen jullie binnen niet al te lange tijd op onze events te mogen begroeten.