fbpx

EXCLUSIEVE ROCKCONCERTEN OP HET WATER

In het weekend van vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 september 2020 vindt de 2e van een serie nieuwe en zeer exclusieve evenementen plaats onder de naam CRUISE on the ROCKS!! Drie weekenden staan in het teken van unieke live muziekspektakels met Rock-weekenden (vrijdag, zaterdag en zondag) op een modern cruiseschip. Per weekend zorgen steeds twee van de beste internationale tributebands voor exclusieve concerten op het water!! Unieke weekenden waarin absolute topbands hun dynamische full shows al varend zullen neerzetten. Op vrijdag 25 september zorgen de internationale No.1 tributebands AC/DC by High Voltage (BE/NL) en Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE) voor een onvergetelijke livebeleving en vertrekken wij vanuit Zaandam. Zaterdag 26 september vanuit Utrecht en zondag 27 september vanuit Rotterdam. Eindelijk weer onvervalste live uitvoeringen van hits als Whole Lotta RosieHighway To HellParadise City en November Rain.
Het imposante schip is geheel volgens de richtlijnen van het RIVM ingericht, en dus volledig coronaproof. Dat betekent dat er slechts een beperkt aantal tickets verkrijgbaar zijn. Wees er dus snel bij!

Opstapplaatsen dit weekend zijn:
– op vrijdag 25 september: Zaandam – Vredeweg 46 (gratis parkeren nabij de ligplaats van het cruiseschip)
– op zaterdag 26 september: Utrecht – Keulsekade 400 (gratis parkeren bij de GAMMA en aan de Vleutensevaart)
– op zondag 27 september: Rotterdam – Plantagelaan 3 (gratis parkeren nabij de ligplaats van het cruiseschip)

We leggen de loopplank de vrij- en zaterdagen om 19.30 uur uit en om 20.00 uur gooien we de trossen los. Om 00.30 leggen we weer aan in de haven. Op de zondagen is het schip open om 13.30 uur, vertrekt om 14.00 uur en keert terug om 18.30 uur.
Parkeren = GRATIS!!
De tickets zijn € 85,- per persoon (incl. drank (bier, fris en wijn)). Er is ook een BBQ op het buitendeck!! (Niet bij de prijs inbegrepen)

Deze exclusieve CRUISE on the ROCKS avonden zijn een initiatief van Artists & Bands Management and Bookings Agency (producent van LEGENDS of ROCK Tribute Tour) en zijn in het leven geroepen om de beste internationale tributebands een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Deze No.1 tributebands storten op indrukwekkend authentieke wijze alle grote hits en de beste albumsongs van hun helden over het publiek uit. Met AC/DC by High Voltage (BE/NL), Queen by Miracle (IT/NL/BE), Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE), U2 by In the Name of, Muse by The MUSE Experience (NL/BE) en Foo Fighters by Monkey Wrench zijn dit een Rock-ervaringen van het hoogste niveau.

PROGRAMMA WEEKEND 1

vrijdag 11 september – vertrek vanuit Rotterdam– boarding: 19.30 uur – arrival: 00.30 uur
zaterdag 12 september – vertrek vanuit Utrecht– boarding: 19.30 uur – arrival: 00.30 uur
zondag 13 september – vertrek vanuit Zaandam– boarding: 13.30 uur – arrival: 18.30 uur

Queen by Miracle (IT/NL/BE)
Een Nederlandse Queen tribute met een Italiaans sausje. Al ruim 20 jaar staat Miracle gelijk aan ongeëvenaarde kwaliteit en professionaliteit wanneer het aankomt op het zo natuurgetrouw live uitvoeren van de muziek van de legendarische Britse band Queen. De bombastische Queen sound wordt in al haar facetten van het podium geknald. Miracle legt vooral de genuanceerde focus op de inhoudelijke muziek van Queen. Met de Italiaanse Jordan Trey op zang, Rens de Hond, bekend van ‘We Will Rock You – The Musical’ op gitaar, Leon Padmos op keyboards en zang, Bart ‘Dus’ Pellinkhof op bas en Victor Louisa op drums en zang verandert Miracle ieder podium in een Rock Stadion en laat de band je de gouden jaren van Queen herbeleven.

U2 by In the Name of
In the Name of is uitgegroeid tot de No.1 U2 tribute van Nederland. De 4 topmuzikanten kruipen met heel hun hart in de ziel van U2, om met dezelfde passie en vuur die geweldige nummers ten gehore te brengen. Een U2 tributeband die net als het origineel, elk optreden alles geeft alsof het haar laatste is! In the Name of speelde in mooie zalen als o.a. De Maaspoort, 013 Tilburg, P60 (fanclubdag U2 Fanclub Nederland), PARADISO, Podium de Vorstin en Metropool. Ook stond zij op gerenommeerde festivals in Nederland en België. Tijdens een concert van In the Name of voel en beleef je U2. De band staat garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur en houdt van de enorme interactie en chemie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat. Iedere bezoeker zal deze intense beleving ervaren met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo en Sunday Bloody Sunday.


PROGRAMMA WEEKEND 2

vrijdag 25 september – vertrek vanuit Zaandam– boarding: 19.30 uur – arrival: 00.30 uur
zaterdag 26 september – vertrek vanuit Utrecht– boarding: 19.30 uur – arrival: 00.30 uur
zondag 27 september – vertrek vanuit Rotterdam– boarding: 13.30 uur – arrival: 18.30 uur

AC/DC by High Voltage (BE/NL)
Na haar oprichting in 1992 heeft High Voltage zich bewezen als authentiek eerbetoon aan AC/DC. Al 19 jaar speelt de band de podia plat en doet zij het publiek herinneren aan avonden vol zwetende, pure Rock ’n Roll. Dankzij haar intensieve optredens heeft de band al overal furore gemaakt! Zo is bijvoorbeeld haar versie van Whole Lotta Rosie door het Franse Hard Rock Magazine uitgekozen om deel uit te maken van hun AC/DC tribute CD, begeleidt door de volgende opmerking: “Deze Belgische band zou AC/DC kunnen vervangen zonder dat het publiek het in de gaten zou hebben.” (HRM Oktober 2000). De setlist bestaat bijvoorbeeld uit Highway To HellLet There Be RockWhole Lotta RosieHells BellsThunderstruck en Stiff Upper Lip, maar For Those About To Rock kan ook gespeeld worden met complete kanonnenshow! Daarbij speelt de band ook de minder bekende nummers zoals Go DownGone Shootin’What’s Next To The Moon of Touch Too Much. Als je een dergelijke setlist combineert met een explosieve rockshow, krijg je gegarandeerd een hoogst memorabele avond! Met meer dan 600 optredens in de afgelopen jaren, heeft de band dus een stevige reputatie kunnen opbouwen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg, Zwitserland en België.

Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE)
Slash N’ Roses XL brengt met een 8 koppige band alle wereldhits en beste albumsongs van de Amerikaanse superband Guns N’ Roses. Waar Guns N’ Roses de band uitbreidde tijdens de ‘Use Your Illusions’-tour met backing vocals en toetsen, tilt Slash N’ Roses het ook naar het volgende niveau met Slash N’ Roses XL! Er komt met de XL show nog een schepje bovenop in de dynamische podiumperformance. Scheurende gitaren worden afgewisseld met mooi gezongen vocale harmonieën, melodieuze piano en synthpartijen en neemt zo het publiek van begin tot het eind mee in de ultieme ‘Guns N’ Roses experience’. Paradise CityNovember RainSweet Child O’MineWelcome To The Jungle zijn slechts enkele wereldhits die voorbij komen tijdens een concert van Slash N’ Roses XL. In 2019 maakte Slash N’ Roses XL al een vliegende start met optredens in zalen als Stadion SilverDome Zoetermeer, Effenaar Eindhoven en Metropool Hengelo. Met België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland al op de CV, trekken zij de tour verder door in Europa. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!


PROGRAMMA WEEKEND 3

vrijdag 9 oktober – vertrek vanuit Rotterdam – boarding: 19.30 uur – arrival: 00.30 uur
zaterdag 10 oktober – vertrek vanuit Utrecht – boarding: 19.30 uur – arrival: 00.30 uur
zondag 11 oktober – vertrek vanuit Zaandam – boarding: 13.30 uur – arrival: 18.30 uur

Muse by The MUSE Experience (NL/BE)
De Engelse superband Muse staat niet alleen bekend om haar unieke sound, aanstekelijke ‘catchy’ arrangementen en sterke interactie met haar publiek, maar ook om de ‘over-the-top’ stadionconcerten met gigantische futuristische decors, lichtshows en special effects. Om deze originele beleving te kunnen evenaren moet je van zeer goede huize komen. En dat kun je de vijf ervaren topmuzikanten van The MUSE Experience wel toevertrouwen. Met schijnbaar het grootste gemak weet deze topband met wereldhits als Plug In BabyPsychoSupermassive Black HoleTime Is Running Out en vele andere juweeltjes het publiek vanaf de eerste tonen vast te pakken en niet meer los te laten tot de laatste tonen zijn uitgestorven.

Foo Fighters by Monkey Wrench
De grootste rockband van deze tijd, voortgekomen uit een van de meest invloedrijke bands allertijden…zo is de band Foo Fighters het beste te omschrijven. Iedereen die ooit een concert van ze heeft gezien en/of heeft meegemaakt weet ook dat het één van de meest energieke podiumacts is die je kunt meemaken. Van begin tot de allerlaatste noot gaat het hard – heel hard, en dan gaat het niet eens over het aantal decibellen die je voor je kiezen krijgt! Bij Monkey Wrench gaat dat niet anders. Monkey Wrench speelt Foo Fighters repertoire, en staat voor 120% energie, fun en bovenal compromisloze Rock en is daarmee een waar eerbetoon aan de helden van… Foo Fighters.

Opstapplaatsen zijn Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.
Vrijdagen en zaterdag: deuren open: 19.30 uur. Het schip vertrekt om 20.00 uur en is om 00.30 weer terug in de haven.
Zondag: deuren open: 13.30 uur. Het schip vertrekt om 14.00 uur en is om 18.30 weer terug in de haven. Parkeren = GRATIS!!
De tickets zijn € 85,- per persoon (incl. drank (bier, fris en wijn)). Er is ook een BBQ op het buitendeck!! (Niet bij de prijs inbegrepen)

.

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor NIEUW!! CRUISE on the ROCKS – coronaproof!!