fbpx

Op vrijdag 27 september 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar de tot Rocktempel omgebouwde zaal De Betuwe Poort in Rhenoy. Dit wordt een dampende en spectaculaire Roadhouse Classic ROCK-editie van het allerhoogste niveau met No.1 tributebands van AC/DC, Deep Purple en The Rolling Stones! Alle hits en de beste albumsongs van genoemde wereldbands worden door onze topbands met passie en vele muzikale hoogstandjes het publiek ingespeeld. Met dynamische lichtshows en in een perfecte ambiance wordt dit een aaneenschakeling van indrukwekkende concerten die zorgen voor dé ultieme ‘Live In Concert’-beleving.

Line up:
20.15 uur: Rolling Stones by Sticky Fingers (NL/BE)
22.00 uur: Deep Purple by Purple Strangers (NL)
23.45 uur: AC/DC by ACinDC (UK/NL)

LEGENDS of ROCK – Roadhouse maakt deel uit van de LEGENDS of ROCK Tribute Tour en brengt de beste internationale tribute bands in een intieme ‘Roadhouse’ setting. Zo’n donkere, rokerige ruimte waar het ruikt naar zweet en verschraald bier, maar dan met mooi licht, vers bier (en andere dranken) en zonder sigarettenrook. Iets kleinschaliger dan je van ons gewend bent, maar daardoor sta je nóg dichter op de band, ga je helemaal op in hun geweldige live uitvoeringen en voel je de energie van de muzikanten door je lijf gieren. Roadhouse brengt live muziek zoals live muziek bedoeld is. Intiem, gedreven en boordevol zinderende passie!

Let it Roll, baby, Roll!!

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Europa de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving met onze internationale No.1 tributebands van Deep Purple, Rolling Stones en AC/DC is dit een ROCK-ervaring van het hoogste niveau.

De Betuwe Poort, Kornelis van Wijnenstraat 1, 5152 EG in Rhenoy opent op vrijdag 27 september haar deuren om 19.30 uur en het programma begint om 20.15 uur.

LET LIVE MUSIC DO THE TALKING!

Ticket voorverkoop: € 25,- ook via www.debetuwepoort.nl
Dagkassa: € 30,-
(prijzen zijn exclusief servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Tour – ROADHOUSE met tributebands van AC/DC, Deep Purple en The Rolling Stones!