fbpx

Speel mee met de ‘LEGENDS of ROCK Tribute Tour Music Quiz’ op vrijdag 30 april a.s.

Wij verwachten vanaf juli eindelijk weer te kunnen starten met onze prachtige festivals. Om jullie alvast een beetje op te warmen en deze moeilijke tijd op een leuke manier te overbruggen, presenteren wij ‘LEGENDS of ROCK Tribute Tour Music Quiz’.

Wat gaan we precies doen?
Vorm een team, conform de coronaregels, met vrienden en familie of speel in je uppie en bedenk een leuke teamnaam. Ruim 2 uur lang wordt jouw muziekkennis op de proef gesteld aan de hand van leuke, grappige, interessante en verrassende vragen, veelal ondersteund door audio- en videofragmenten, waarvan de antwoorden natuurlijk op het puntje van je tong liggen.

Wat kun je winnen?
Uiteraard zijn er diverse prijzen te winnen en niet alleen voor het team dat als eerste eindigt! Ook plaats 25, 50, 75 en 100 worden beloond met een LEGENDS of ROCK Tribute Tour t-shirt en pet, een unieke telefoonstand én een waardebon van € 100,- te besteden bij een LEGENDS of ROCK Tribute Festival naar keuze vóór 1 januari 2023. Bekijk onze agenda.
Prijzen worden op basis van het aantal gekochte toegangstickets uitgekeerd. Zit jij thuis met z’n vieren op de bank te quizen, maar ben jij in het bezit van een solo ticket, dan ontvang jij voor 1 persoon een prijs. Heb je gewonnen en heb je een teamticket dan ontvangt ieder teamlid die op dat ticket meespeelt een prijs.

Wat heb je nodig om mee te kunnen doen?
Niet heel erg veel: een internetverbinding en een laptop, PC, tablet en/of smartphone volstaat in principe. Kijk je op je tablet of telefoon, dan is het wel handig om een tweede device paraat te hebben voor het invullen van de antwoordformulieren. Na het kopen van de tickets ontvang jij een link voor deelname.

Wat kosten de tickets?
Tickets voor de ‘LEGENDS of ROCK Tribute Tour Music Quiz’ zijn te bestellen via www.guts.events/w9ke3g.
Je kunt kiezen tussen solo- en teamtickets. Een solo ticket kost € 10,- (hiermee kun je op 1 scherm mee spelen). Teamtickets kosten € 18,- voor 2 personen, € 26,- voor 3 personen, € 34,- voor met z’n viertjes, etc. Iedereen in jouw team heeft toegang tot de livestream en maakt kans op een prijzenpakket.

Door mee te doen aan onze ‘LEGENDS of ROCK Tribute Tour Music Quiz’ maak je niet alleen kans op een cool prijzenpakket, maar steun je ook de LEGENDS of ROCK Tribute Tour en al onze geweldige tribute bands. Zo kunnen wij, zodra het weer mogelijk is, keihard aan de slag om samen met jullie, als vanouds te genieten van te gekke live muziek!We hopen jullie allemaal online te mogen begroeten bij onze Music Quiz en daarna zo snel mogelijk weer in levende lijve, tijdens onze geweldige LEGENDS of ROCK Tribute Tour.
– wanneer? vrijdag 30 april 2021
– hoe laat? 20.00 uur
– waar? online

Koop hier je tickets

LEGENDS of ROCK Tribute Tour Music Quiz