fbpx

Op vrijdag 13 september 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom met een ROCK-spektakel van het allerhoogste niveau met No.1 tributebands van AC/DC, Bon Jovi en Guns N’ Roses. Alle hits en de beste albumsongs van genoemde wereldbands worden door onze topbands met passie en vele muzikale hoogstandjes het publiek ingespeeld. Met dynamische lichtshows en spectaculaire special effects wordt dit een aaneenschakeling van indrukwekkende concerten die zorgen voor de ultieme ‘Live in Concert’-beleving.

Line-up
20.15 uur: Guns N’ Roses by Reckless Roses (HU)
22.00 uur: Bon Jovi by Cross Road (NL)
23.45 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met AC/DC, Bon Jovi by Cross Road en Guns N’ Roses is dit een ROCK-ervaring van het hoogste niveau.

Gebouw-T, Wilhelminaveld 96 in Bergen op Zoom, opent op vrijdag 13 september 2024 haar deuren om 19.30 uur. Het programma begint om 20.15 uur.

Ticket voorverkoop: € 25,- (Uitverkocht)
Ticket dagkassa: € 30,-
Groepsticket: € 22,50 (Uitverkocht)
Fysieke voorverkoop: Gebouw-T, Wilhelminaveld 96 in Bergen op Zoom

(alle prijzen zijn excl. servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor UITVERKOCHT – Tribute Tour met No.1 tributes van AC/DC, Bon Jovi en Guns N’ Roses