fbpx

Op vrijdag 8 maart 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Café-Zaal Overberg in Sint-Michielsgestel met een spectaculaire Roadhouse Rock-editie van het allerhoogste niveau met No.1 Tribute bands van AC/DC, Rolling Stones en Aerosmith! Alle hits en de beste albumsongs van genoemde wereldbands worden door onze topbands met passie en vele muzikale hoogstandjes het publiek ingespeeld. Met dynamische lichtshows en in een perfecte ambiance wordt dit een aaneenschakeling van indrukwekkende concerten die zorgen voor de ultieme ‘Live In Concert’-beleving

Line up:
20.15 uur: Aerosmith by Boys In The Attic (NL/BE)
22.00 uur: Rolling Stones by Sticky Fingers (NL/BE)
23.45 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)

BACK TO OUR ROOTS! We’re going to the Roadhouse, gonna have a real good time!

LEGENDS of ROCK Roadhouse maakt deel uit van de LEGENDS of ROCK Tribute Tour en brengt de beste internationale tribute bands in een intieme ‘Roadhouse’ setting. Zo’n donkere, rokerige ruimte waar het ruikt naar zweet en verschraald bier, maar dan met mooi licht, vers bier (en andere dranken) en zonder sigarettenrook. Iets kleinschaliger dan je van ons gewend bent, maar daardoor sta je nóg dichter op de band, ga je helemaal op in hun geweldige live uitvoeringen van de grootste hits en de beste albumnummers en voel je de energie van de muzikanten door je lijf gieren.

LEGENDS of ROCK Roadhouse brengt live muziek zoals live muziek bedoeld is. Intiem, gedreven en boordevol zinderende passie! Let it Roll, baby, Roll!!

LET LIVE MUSIC DO THE TALKING!

Café-Zaal Overberg, Sint Michielsgestelstraat 2, 5271 AM in Sint-Michielsgestel opent op vrijdag 8 maart haar deuren om 19.30 uur en het programma begint om 20.15 uur.

Ticket voorverkoop: € 25,- via www.legendsofrocktributetour.com en www.cafezaaloverberg.nl
Groepsticket: € 22,50 (vanaf 10 personen)
Dagkassa: € 30,-
Fysieke voorverkoop: dagkassa Café-Zaal Overberg
(prijzen zijn exclusief servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor LEGENDS of ROCK Tribute Tour met AC/DC, Rolling Stones en Aerosmith!