fbpx

Op vrijdag 15 november 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Concertzaal De Kreun in Kortrijk met wederom een monsterlijke ROCK-editie. Op het gerenommeerde podium van Concertzaal De Kreun zullen onze No. 1 tributeands van AC/DC, Metallica en Guns N’ Roses alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden over het publiek uitstorten. Muzikale hoogstandjes, dynamische lichtshows en een perfecte ambiance zorgen voor een aaneenschakeling van spectaculaire concerten en de ultieme ‘Live In Concert’-beleving.

Line-up:
20.15 uur: Guns N’ Roses by Guns W’ Roses (UK/NL)
22.00 uur: Metallica by Present Danger (NL)
23.45 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Guns N’ Roses by Guns W’ Roses, Metallica by Present Danger, AC/DC by High Voltage is dit een monsterlijke ROCK-ervaring van het hoogste niveau.

Concertzaal De Kreun, Conservatoriumplein 1 in Kortrijk, opent op vrijdag 15 novemer 2024 om 19.30 uur haar deuren en het programma begint om 20.15 uur.

Ticket voorverkoop: € 25,00 via www.legendsofrocktributetour.com, www.wildewesten.be en www.FNACtickets.be
Ticket dagkassa: €30,00
Early Birds: € 20,00 (Uitverkocht)
Groepsticket: € 22,50 (vanaf 10 personen)
Fysieke voorverkoop:
– Concertzaal De Kreun, Conservatoriumplein 1, Kortrijk
– alle FNAC-winkels
(alle prijzen zijn exclusief servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor LEGENDS of ROCK Tribute Tour met AC/DC, Metallica en Guns N’ Roses