fbpx

Op vrijdag 10 mei 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Poppodium Mezz in Breda met een ROCK-spektakel van het allerhoogste niveau met No.1 Tribute bands van AC/DC, Bon Jovi en Guns N’ Roses. Alle hits en de beste albumsongs van genoemde wereldbands worden door onze topbands met passie en vele muzikale hoogstandjes het publiek ingespeeld. Met dynamische lichtshows en in een perfecte ambiance wordt dit een aaneenschakeling van indrukwekkende concerten die zorgen voor de ultieme ‘Live In Concert’-beleving

Line up:
20.15 uur: Guns N’ Roses by Guns W’ Roses (UK/NL)
22.00 uur: Bon Jovi by Cross Road (NL)
23.45 uur: AC/DC by ACinDC (NL/UK)

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Europa de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Guns N’ Roses by Guns W’ Roses, Bon Jovi by Cross Road en AC/DC by ACinDC is dit een ROCK-ervaring van het hoogste niveau.

Poppodium Mezz, Keizerstraat 101, 4811 HL Breda, opent op vrijdag 10 mei haar deuren om 19.30 uur en het programma begint om 20.15 uur.

Ticket voorverkoop: € 25,- (Uitverkocht) via www.legendsofrocktributetour.com en www.mezz.nl
Groepsticket: € 22,50 (Uitverkocht)
Dagkassa: € 30,- (Uitverkocht)
Fysieke voorverkoop: dagkassa Mezz Breda
(exlcusief servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor UITVERKOCHT – LEGENDS of ROCK Tribute Tour met AC/DC, Bon Jovi en Guns N’ Roses