fbpx

Op zaterdag 14 september a.s. komt de LEGENDS of ROCK Tribute Tour met No.1 tributebands van Motörhead en Pantera naar Het Podium in Hoogeveen. Op deze unieke avond zorgen Motörhead by Snaggletoöth en Pantera by The Art Of Pantera voor weergaloze shows. Zowel hits als Ace of Spades, Hellraiser, Walk, Revolution Is My Name als de beste albumsongs van deze wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste internationale tribute- en coverbands de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving. Met Motörhead by Snaggletoöth en Pantera by The Art Of Pantera is dit een unieke Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Line-up

AC/DC High Voltage (BE/NL)

AC/DC BY HIGH VOLTAGE (BE/NL)

"Deze band zou AC/DC kunnen vervangen zonder dat het publiek het in de gaten zou hebben", aldus het Franse Hard Rock Magazine, die High Voltage's versie van Whole Lotta Rosie opnam op de AC/DC tribute-CD. High Voltage speelt al jaren alle podia plat en herinnert het publiek aan een avond vol zwetende, pure rock-'n-roll. De band heeft sinds haar oprichting in 1992 zich bewezen als authentiek eerbetoon aan AC/DC en dankzij haar intensieve optredens al overal furore gemaakt! De setlist bestaat bijvoorbeeld uit Highway To HellLet There Be RockWhole Lotta RosieHells BellsThunderstruck en Stiff Upper Lip, maar For Those About To Rock kan ook gespeeld worden met complete kanonnenshow! Daarbij speelt de band ook de minder bekende nummers zoals Go DownGone Shootin’What’s Next To The Moon of Touch Too Much. Als je een dergelijke setlist combineert met een explosieve rockshow, krijg je gegarandeerd een hoogst memorabele avond! Met meer dan 600 optredens in de afgelopen jaren, heeft de band dus een stevige reputatie kunnen opbouwen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg, Zwitserland en België.

Deep Purple Purple Strangers

DEEP PURPLE BY PURPLE STRANGERS
Purple Strangers speelt alle hits van hard rock-grondlegger en pionier Deep Purple met authentieke instrumenten en nieuw enthousiasme in de sfeer van de rockin’ 70’s. Instrumenten als Hammond/Leslie en Fender/Marshall maken een integraal deel uit van het hypnotische Purple-geluid. Het niveau van entertainment is hoog met een energieke show van magistrale gitaar en Hammond solo’s uitgevoerd met de originele sounds. De donderende, strakke drums en pompende, melodieuze bas vormen de basis voor deze unieke en No.1 Deep Purple tributeband, bestaande uit 5 gelouterde en zeer ervaren muzikanten. Van Highway Star tot Smoke On the Water en van Fireball tot Child In Time; alle songs worden verbluffend, vol passie en met oog voor detail tot het hoogste niveau uitgevoerd. An evening with PURPLE STRANGERS: you’ll never forget!   

Het Podium, Schutstraat 43 in Hoogeveen, opent haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 21.00 uur.
Tickets voorverkoop: € 15,-
Early bird-tickets: € 12,50 (beperkt beschikbaar)
Tickets dagkassa: € 17,50
Fysieke voorverkoop: Theater de Tamboer, Hoofdstraat 17 in Hoogeveen

(alle prijzen zijn excl. servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor TRIBUTE TOUR met Motörhead & Pantera