fbpx

Op vrijdag 29 maart 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Concertzaal De Kreun in Kortrijk voor een spectaculaire Grunge/Punk/Rock-editie. No.1 tributebands van Nirvana, Foo Fighters, Green Day en Pearl Jam spelen alle hits en de beste albumsongs van genoemde wereldbands. Vier onvergetelijke concerten op het allerhoogste niveau ondersteund door dynamische lichtshows en een perfecte ambiance zorgen voor de ultieme ‘LIVE in concert’-beleving. In 2022 was deze editie snel uitverkocht. Wacht dus niet te lang want… VOL=VOL!

Line-up:
19.30 uur: Pearl Jam by WHY GO HOME
21.00 uur: Green Day by Green Bay
22.30 uur: Foo Fighters by Monkey Wrench
24.00 uur: Nirvana by Negative Creeps

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Pearl Jam by WHY GO HOME, Green Day by Green Bay, Foo Fighters by Monkey Wrench en Nirvana by Negative Creeps is dit een Grunge/Punk/Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Concertzaal De Kreun, Conservatoriumplein 1 in Kortrijk, opent op vrijdag 29 maart 2024 om 19.00 uur haar deuren en het programma begint om 19.30 uur.

Ticket voorverkoop: € 25,00 via www.wildewesten.bewww.FNACtickets.be en www.legendsofrocktributetour.com
Ticket dagkassa: €30,00 (Uitverkocht)
Early Birds: € 20,00 (Uitverkocht)
Groepsticket: € 22,50 (Uitverkocht)


Fysieke voorverkoop:
– Concertzaal De Kreun, Conservatoriumplein 1, Kortrijk
– alle FNAC-winkels
(alle prijzen zijn exclusief servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor UITVERKOCHT- LEGENDS of ROCK Tribute Tour met Nirvana, Foo Fighters, Green Day en Pearl Jam