fbpx

Op zaterdag 2 november 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar de tot Rocktempel omgebouwde Sporthal De Stappert in Haps met een spectaculaire XL ROCK-editie. No.1 tributebands van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Queen, Bon Jovi, Deep Purple en The Rolling Stones spelen op spectaculaire wijze alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden. Op ons XL-podium, met dynamische lichtshows en vele special effects en in een perfecte ambiance zorgen onze topbands met passie en volle overgave voor een aaneenschakeling van adembenemende concerten en vele muzikale hoogtepunten. Met dit unieke programma zullen wij Sporthal de Stappert in Haps op zijn grondvesten laten schudden en is deze Rocktempel op zaterdag 2 november 2024 ‘The Place To Be’!

Line up:
14.30 uur: Rolling Stones by Sticky Fingers (NL/BE)
15.55 uur: Deep Purple by Purple Strangers (NL)
17.35 uur: Iron Maiden by Harris (NL)
19.10 uur: Queen by Miracle (IT/NL/BE)
20.45 uur: Bon Jovi by Cross Road (NL)
22.10 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)
23.55 uur: Metallica by Present Danger (NL)

Naast de spectaculaire optredens vind je er een uitgebreide Food-area, vakkundig en enthousiast barpersoneel, een ruime hoeveelheid zit- en staanplaatsen en schone toiletten. Kortom, LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL geeft je dé ultieme ROCK festival-beleving!

LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Europa de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. De LEGENDS of ROCK Tribute Tour staat garant voor de ultieme live-music beleving! Op zaterdag 2 november zorgen onze internationale No.1 tribute bands van The Rolling Stones, Deep Purple, Iron Maiden, Queen, Bon Jovi, Metallica en AC/DC voor een ROCK-ervaring van het allerhoogste niveau!

Sporthal de Stappert, Beerseweg 2, 5443 BE in Haps opent op zaterdag 2 november om 14.00 uur haar deuren en het programma start 14.30 uur.

LET LIVE MUSIC DO THE TALKING!

Ticket voorverkoop: € 35,- ook via www.destappert.nl
Earlybird-ticket: € 30,- (uitverkocht!)
Groepsticket: € 32,50 (vanaf 10 personen)
Dagkassa: € 40,-
Fysieke voorverkoop: Sporthal De Stappert
(alle prijzen zijn incl. servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Festival XL met tributes van AC/DC, Metallica, Queen, Iron Maiden, The Rolling Stones e.a.