fbpx

Op zaterdag 23 november 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar de tot Rocktempel omgebouwde De Bonte Wever in Assen met een spectaculaire XL ROCK-editie. No.1 tributebands van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Queen, Bon Jovi, U2, Guns N’ Roses en The Rolling Stones spelen op spectaculaire wijze alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden. Met dynamische lichtshows en vele special effects en in een perfecte ambiance zorgen onze topbands met passie en volle overgave voor een aaneenschakeling van adembenemende concerten en vele muzikale hoogtepunten. Met dit unieke programma zullen wij De Bonte Wever in Assen op zijn grondvesten laten schudden en is deze Rocktempel op zaterdag 23 november 2024 ‘The Place To Be’!

Line-up
13.30 uur: The Rolling Stones by Sticky Fingers (NL/BE)
15.10 uur: U2 by OCTOBER Plays U2 (BE)
16.35 uur: Guns N’ Roses by Guns W’ Roses (UK/NL)
18.10 uur: Iron Maiden by Harris (NL)
19.35 uur: Queen by Miracle (IT/NL/BE)
21.10 uur: Bon Jovi by Cross Road (NL)
22.35 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)
24.00 uur: Metallica by Present Danger (NL)

Naast de spectaculaire optredens vind je er een uitgebreide Food-area, vakkundig en enthousiast barpersoneel, een ruime hoeveelheid zit- en staanplaatsen en schone toiletten. Kortom, LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL geeft je dé ultieme ROCK festival-beleving!

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Europa de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met de internationale no. 1 tribute bands van The Rolling Stones, U2, Queen, Iron Maiden, Guns N’ Roses, Bon Jovi, Metallica en AC/DC is dit een ROCK-ervaring van het allerhoogste niveau!

De Bonte Wever, Stadsbroek 17, 9405 BK in Assen opent op zaterdag 23 november 2024 haar deuren om 12.30 uur. Het programma begint om 13.30 uur.

LET LIVE MUSIC DO THE TALKING!

Ticket voorverkoop: € 35, –
Early Bird: € 30,- (beperkt aantal)
Ticket dagkassa: € 40, –
Groepsticket: € 32,50 (vanaf 10 personen)
(alle prijzen zijn exclusief servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Festival XL met No.1 tributes van Metallica, AC/DC, Queen, Bon Jovi, The Rolling Stones e.v.a.