fbpx

Op zaterdag 6 juli 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar het tot festivalterrein omgebouwde Kermisterrein in Zevenaar met een spectaculaire XL ROCK/METAL-editie. De No.1 tributebands van AC/DC, Metallica, Van Halen, Bon Jovi, Iron Maiden, Queen, Aerosmith en Deep Purple spelen op spectaculaire wijze alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden. Met dynamische lichtshows en special effects in een perfecte ambiance zorgen onze topbands met passie en volle overgave voor een aaneenschakeling van indrukwekkende concerten en muzikale hoogtepunten. Met dit monsterlijke programma verandert het Kermisterrein in Zevenaar op zaterdag 6 juli 2024 in een dampend festivalterrein en is dus ‘The Place To Be’!

Line up:
12.30 uur: Aerosmith by Boys In The Attic (NL/BE)
13.55 uur: Deep Purple by Purple Strangers (NL)
15.20 uur: Iron Maiden by Harris (NL)
16.45 uur: Van Halen by Van Hagar (NL)
18.30 uur: Queen by Miracle (IT/NL/BE)
20.10 uur: Bon Jovi by Cross Road (NL)
21.35 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)
23.00 uur: Metallica by Present Danger (NL)

Naast de spectaculaire optredens vind je er een uitgebreide Food-area, vakkundig en enthousiast barpersoneel, een ruime hoeveelheid zit- en staanplaatsen en schone toiletten. Kortom, LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL geeft je de ultieme ROCK/METAL festival-beleving!

LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Europa de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. De LEGENDS of ROCK Tribute Tour staat garant voor de ultieme live-music beleving! Op zaterdag 6 juli zorgen zorgen onze internationale no. 1 tribute bands van Aerosmith, Deep Purple, Iron Maiden, Queen, Van Halen, Bon Jovi, AC/DC en Metallica voor een ROCK/METAL-ervaring van het allerhoogste niveau!

Kermisterrein, Oude Doesburgseweg, 6901 HH in Zevenaar opent op zaterdag 6 juli om 12.00 uur haar deuren en het programma start 12.30 uur.

LET LIVE MUSIC DO THE TALKING!

Ticket voorverkoop: € 30,- via www.legendsofrocktributetour.com
Earlybird-ticket: € 25,- (Uitverkocht)
Groepsticket: € 27,50 (vanaf 10 personen)
Dagkassa: € 35,-
(alle prijzen zijn excl. servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Festival XL met No.1 tributes van AC/DC, Metallica, Queen, Van Halen e.v.a.!