fbpx

Op zaterdag 16 november 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar de tot Rocktempel omgebouwde Limburghal in Genk met een spectaculair XL ROCK/METAL-festival. No.1 tributebands van AC/DC, Metallica, Guns N’ Roses, Bon Jovi, Iron Maiden, Foo Fighters, Aerosmith en Queen spelen op adembenemende wijze alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden. Op ons mega podium, met dynamische lichtshows, special effects en in een perfecte ambiance zorgen onze topbands met passie en volle overgave voor een aaneenschakeling van spectaculaire concerten en vele muzikale hoogtepunten. Met dit monsterlijke programma verandert de Limburghal in Genk op zaterdag 16 november 2024 in een dampende Rocktempel en is voor de Rockers ‘The Place To Be’!

Line up:
12.30 uur: Aerosmith by Boys In The Attic (NL/BE)
13.55 uur: Deep Purple by Purple Strangers (NL)
15.20 uur: Iron Maiden by Harris (NL)
16.50 uur: Guns N’ Roses by Guns W’ Roses (UK/NL)
18.30 uur: Queen by Miracle (IT/NL/BE)
20.05 uur: Bon Jovi by Cross Road (NL)
21.30 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)
22.55 uur: Metallica by Present Danger (NL)
00.20 uur: The Ultimate Rock Experience by KOYLE (BE)

Naast de spectaculaire optredens vind je er een uitgebreide Food-area, vakkundig en enthousiast barpersoneel, een ruime hoeveelheid zit- en staanplaatsen en schone toiletten. Kortom, LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL geeft je de ultieme ROCK/METAL festival-beleving!

LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Europa de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. De LEGENDS of ROCK Tribute Tour staat garant voor de ultieme ‘Live In Concert’ -beleving! Op zaterdag 16 november zorgen onze internationale no. 1 tribute bands van Aerosmith, Foo Fighters, Iron Maiden, Queen, Guns N’ Roses, Bon Jovi, AC/DC en Metallica voor een ROCK/METAL-ervaring van het allerhoogste niveau!

De Limburghal, Jaarbeurslaan 6, 3600 in Genk opent op zaterdag 16 november om 12.00 uur haar deuren en het programma start 12.30 uur.

LET LIVE MUSIC DO THE TALKING!

Ticket voorverkoop: € 35,- via www.legendsofrocktributetour.com en www.limburghal.be en www.FNACtickets.be
Earlybird-ticket: € 30,- (Uitverkocht!)
Groepsticket: € 32,50 (vanaf 10 personen)
Dagkassa: € 40,-
(alle prijzen zijn incl. servicekosten)
Fysieke voorverkoop: alle FNAC-winkels

PARKEREN GRATIS.

Koop hier je tickets

Tribute Festival XL met internationale No.1 tributes van AC/DC, Metallica, Queen, Bon Jovi, Guns N’ Roses e.v.a.