fbpx

Op vrijdag 6 september 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar het Festivalterrein aan de Halstraat in Kotem-Maasmechelen met een spectaculaire ROCK-editie. De No.1 tributebands van AC/DC, Guns N’ Roses, U2, Deep Purple en The Rolling Stones spelen op spectaculaire wijze alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden. Met dynamische lichtshows en special effects in een perfecte ambiance zorgen onze topbands met passie en volle overgave voor een aaneenschakeling van indrukwekkende concerten en muzikale hoogtepunten. Met dit monsterlijke programma zullen wij het Festivalterrein in Kotem-Maasmechelen op zijn grondvesten laten schudden en is op vrijdag 6 september 2024 dus ‘The Place To Be’!

Line up:

19.00 uur: The Rolling Stones by Sticky Fingers (NL/BE)
20.30 uur: U2 by OCTOBER Plays U2 (BE)
22.00 uur: Deep Purple by Purple Strangers (NL)
23.30 uur: Guns N’ Roses by Guns 2 Roses (UK/FR)
01.00 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)

Naast de spectaculaire optredens vind je er een uitgebreide Food-area, vakkundig en enthousiast barpersoneel, een ruime hoeveelheid zit- en staanplaatsen en schone toiletten. Kortom, LEGENDS of ROCK Tribute Festival geeft je de ultieme ROCK festival-beleving!

LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Europa de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. De LEGENDS of ROCK Tribute Tour staat garant voor de ultieme live-music beleving! Op vrijdag 6 september zorgen onze internationale no. 1 tribute bands van The Rolling Stones, U2, Deep Purple, Guns N’ Roses en AC/DC voor een ROCK-ervaring van het allerhoogste niveau!

Het Festivalterrein aan de Halstraat in Kotem-Maasmechelen opent op vrijdag 6 september om 18.00 uur haar poorten en het programma start om 19.00 uur.

LET LIVE MUSIC DO THE TALKING!

Ticket voorverkoop: € 30,-
Earlybird-ticket: € 25,- (beperkt aantal)
Groepsticket: € 27,50 (vanaf 10 personen)
Dagkassa: € 35,-
(alle prijzen zijn excl. servicekosten)

Fysieke voorverkoop: 
Café Den Dörpel – Dokter Haubenlaan 32, 3630 Maasmechelen, België
Café Zaal De Dikke Stein – Julianastraat 3, 6181 GN Elsloo, Nederland

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor Tribute Festival Open Air met No.1 tributes van AC/DC, Guns N’ Roses, U2, Deep Purple en The Rolling Stones!