fbpx

Op zaterdag 17 augustus 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar de tot Rocktempel omgebouwde Gent ICC met een spectaculair ROCK-festival. No.1 tributebands van AC/DC, Metallica, Bon Jovi en Queen spelen alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden. Met dynamische lichtshows, vele special effects en in een perfecte ambiance zorgen onze topbands met passie en volle overgave voor een aaneenschakeling van indrukwekkende concerten en muzikale hoogtepunten. Met dit monsterlijke programma zullen zij het Gent ICC op haar grondvesten laten schudden en is op zaterdag 17 augustus 2024 voor de echte rockers ‘The Place To Be’!

Special guest: The Ultimate Rock Experience by KOYLE zal dit unieke festival als ‘Afterparty’ afsluiten met een dynamisch playlist met alle rockhits van de de afgelopen 40 jaar.

Line up:
18.30 uur: Bon Jovi by Cross Road (NL)
19.55 uur: Queen by Miracle (IT/NL/BE)
21.35 uur: Metallica by Present Danger (NL)
23.05 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)
00.35 uur: The Ultimate Rock Experience by KOYLE (BE)

Naast de geweldige optredens vind je er een uitgebreide Food-area, vakkundig en enthousiast barpersoneel, een ruime hoeveelheid zit- en staanplaatsen en schone toiletten. Kortom, de LEGENDS of ROCK Tribute Festival bezorgt je de ultieme ROCK festival-beleving!

LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Europa de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. De LEGENDS of ROCK Tribute Tour staat garant voor de ultieme live-music beleving! Op zaterdag 17 augustus zorgen onze internationale No.1 tributebands van Bon Jovi, Queen, Metallica en AC/DC voor een ROCK-ervaring van het allerhoogste niveau!

Gent ICC, Familie van Rysselberghedreef 2, 9000 in Gent, België, opent op zaterdag 17 augustus om 18.00 uur haar deuren. Het programma start 18.30 uur.

Ticket voorverkoop: € 30
Earlybird-ticket: € 25,- (uitverkocht!)
Groepsticket: € 27,50 (vanaf 10 personen)
Dagkassa: € 35,-
(alle prijzen zijn incl. servicekosten)

Koop hier je tickets

Tribute Festival met No.1 tributes van AC/DC, Metallica, Bon Jovi en Queen!