fbpx

Op zondag 10 november strijkt de LEGENDS of ROCK Tribute Tour neer in Zaal de Zille in Ham (BE), waar een onvervalst MONSTERS of ROCK-tributespektakel zal losbarsten. Met internationale No.1 tributebands van AC/DC, Metallica, Guns N’ Roses en Iron Maiden belooft het een topavond te worden. Als klap op de vuurpijl hebben we in de vorm van KOYLE een special guest van formaat op het affiche.

Bereid je voor op een avond bomvol hits als Nothing Else Matters, One, Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Paradise City, Sweet Child O’ Mine, The Number Of The Beast, Run To The Hills, de nodige album pareltjes, een dynamische lichtshow en spectaculaire special effects! We gaan knallen!

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving. Met Metallica by MetalmaniA, AC/DC by High Voltage, Guns N’ Roses by Slash N’ Roses, Iron Maiden by Harris én special guest KOYLE is dit een Monsters of Rock-ervaring van het hoogste niveau.

AC/DC by High Voltage (BE/NL)
Na haar oprichting in 1992 heeft High Voltage zich bewezen als authentiek eerbetoon aan AC/DC. Al 19 jaar speelt de band de podia plat en doet zij het publiek herinneren aan avonden vol zwetende, pure Rock ’n Roll. Dankzij haar intensieve optredens heeft de band al overal furore gemaakt! Zo is bijvoorbeeld haar versie van Whole Lotta Rosie door het Franse Hard Rock Magazine uitgekozen om deel uit te maken van hun AC/DC tribute CD, begeleidt door de volgende opmerking: “Deze Belgische band zou AC/DC kunnen vervangen zonder dat het publiek het in de gaten zou hebben.” (HRM Oktober 2000). De setlist bestaat bijvoorbeeld uit Highway To Hell, Let There Be Rock, Whole Lotta Rosie, Hells Bells, Thunderstruck en Stiff Upper Lip, maar For Those About To Rock kan ook gespeeld worden met complete kanonnenshow! Daarbij speelt de band ook de minder bekende nummers zoals Go Down, Gone Shootin’, What’s Next To The Moon of Touch Too Much. Als je een dergelijke setlist combineert met een explosieve rockshow, krijg je gegarandeerd een hoogst memorabele avond! Met meer dan 600 optredens in de afgelopen jaren, heeft de band dus een stevige reputatie kunnen opbouwen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg, Zwitserland en België.

Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE) 
Slash N’ Roses XL brengt met een 8 koppige band alle wereldhits en beste albumsongs van de Amerikaanse superband Guns N’ Roses. Waar Guns N’ Roses de band uitbreidde tijdens de ‘Use Your Illusions’-tour met backing vocals en toetsen, tilt Slash N’ Roses het ook naar het volgende niveau met Slash N’ Roses XL! Er komt met de XL show nog een schepje bovenop in de dynamische podiumperformance. Scheurende gitaren worden afgewisseld met mooi gezongen vocale harmonieën, melodieuze piano en synthpartijen en neemt zo het publiek van begin tot het eind mee in de ultieme ‘Guns N’ Roses experience’. Paradise City, November Rain, Sweet Child O’Mine, Welcome To The Jungle zijn slechts enkele wereldhits die voorbij komen tijdens een concert van Slash N’ Roses XL. In 2019 maakte Slash N’ Roses XL al een vliegende start met optredens in zalen als Stadion SilverDome Zoetermeer, Effenaar Eindhoven en Metropool Hengelo. Met België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland al op de CV, trekken zij de tour verder door in Europa.

Iron Maiden by Harris
De bandleden zullen voor weinigen onder ons nog onbekenden zijn. John, Gerard, Gert-Jan, Hans en Mark hebben inmiddels een muzikale historie om een puntje aan te zuigen. De meesten onder jullie zullen hen kennen onder de bandnaam Parris, de Thin Lizzy Tribute van de Lage Landen. Bestaan die dan niet meer? Tuurlijk wel! Maar de heren zijn nu eenmaal muzikanten van het eerste uur, spelen in taloze andere bands, projecten en het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan. Een beetje rocker is opgegroeid met Iron Maiden en zo ook de mannen van Parris. En zo geschiedde het tijdens een repetitie dat er ‘just for kicks’ eens een nummer van Iron Maiden werd ingezet. Er gingen enkele repetities overheen en telkens weer kwam die behoefte om weer eens een nummer van Maiden in te zetten. En dat smaakte naar meer… De beer was los! Dat resulteerde uiteindelijk in Harris. Voor wie de mannen van Parris al eens aan het werk heeft gezien, zal het geen verrassing zijn dat ook bij Harris het dak er af zal gaan. Het is weliswaar een nieuwe weg die de heren bewandelen maar na zoveel jaren met elkaar te spelen kan het niet anders dan dat deze band een statement gaat maken in tributeland. HARRIS ROCKS!

Metallica by MetalmaniA (BE/NL) 
“Geïnspireerd door Metallica, gebracht met hart en ziel.”
De 5 metalpuristen van MetalmaniA kunnen nu al terugkijken op jarenlange muzikale ervaring op het hoogste niveau door verschillende succesvolle muziekprojecten die hen gebracht heeft waar men nu staat. MetalmaniA gaat voor authenticiteit gecombineerd met een no-nonsense attitude. Ken je het gevoel wanneer al jouw energie naar iets toe gaat waar je op dat specifiek moment mee bezig bent? Je raakt zo gebiologeerd dat je als het ware in een hypnose rollercoaster terechtkomt… Vastberaden en niets of niemand kan jou van jouw stuk brengen… De ongeremde energie die vrijkomt in dat pure moment noemen wij de ‘mania’ en dit is exact waar de heren van MetalmaniA voor staan! Vijf oude rotten in het vak nemen je mee op een energieke reis door de rijke muziekgeschiedenis van ‘s werelds invloedrijkste en ‘grootste metalband allertijden’: Metallica. Naast alle wereldhits zoals Nothing Else Matters, Enter Sandman, Whiskey In The Jar en One brengt MetalmaniA ook de beste albumpareltjes en bezorgt daarmee de liefhebbers de ultieme Metallica-beleving!

Special Guest Koyle
Het verhaal KOYLE begon in 1997 in een kleine kelder in Genk met veel begrip van de ouders en een uitgesproken gemeenschappelijke passie voor muziek, ROCK MUZIEK. Door het winnen van THE CLASH OF THE COVER BANDS in 2012, een Benelux wedstrijd tussen honderden Cover en Tribute Bands, gevolgd door de single ‘End Of June’ die het in de Nationale Nederlandse TOP 100 tot nr. 45 schopte, ging alles nog een versnelling hoger. In 2019 staat KOYLE nog steeds voor de vier P’s: Power, Passion, People & Party! Breng je Rock Attitude mee, smeer je stembanden en zorg dat je klaar bent om mee te zingen, brullen en dansen.

Zaal De Zille, Dorpsstraat 15, 3945 Ham (BE) opent haar deuren om 18.00 uur en het programma start om 18.30 uur.

Early bird-tickets: € 15,- (uitverkocht)
Regular-tickets € 20,-
Tickets dagkassa: € 25,-
Groepstickets: € 17,50
Fysieke voorverkoop:
– Tony’s Muziekhuis, Pas 36, 2440 Geel (BE)
– Dozie’s Pub, Gemeenteplein 17, 3560 Lummen (BE)

LEGENDS of ROCK Tribute Tour is een productie van Artists & Bands Booking Agency!

Koop hier je tickets

Tribute Festival met AC/DC, Metallica, Guns N’ Roses, Iron Maiden en meer!