fbpx

Op zaterdag 14 december 2024 komt de LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar de tot Rocktempel omgebouwde CC Den Herd in Bladel met een dampende en spectaculaire Roadhouse GRUNGE/PUNK/ROCK-editie van het allerhoogste niveau. Onze No.1 Tribute bands van Nirvana, Foo Fighters, Pearl Jam en Green Day geven spectaculaire optredens waarin alle hits en de beste albumsongs van genoemde wereldbands met passie en vele muzikale hoogstandjes het publiek in worden gespeeld. Met dynamische lichtshows en in een perfecte ambiance wordt dit een aaneenschakeling van indrukwekkende concerten die zorgen voor dé ultieme ‘Live In Concert’-beleving.

BACK TO OUR ROOTS!

We’re going to the Roadhouse, gonna have a real good time!
LEGENDS of ROCK – ROADHOUSE maakt deel uit van de LEGENDS of ROCK Tribute Tour en brengt de beste tribute bands in een intieme ‘Roadhouse’ setting. Zo’n donkere, rokerige ruimte waar het ruikt naar zweet en verschraald bier, maar dan met mooi licht, vers bier (en andere dranken) en zonder sigarettenrook. Iets kleinschaliger dan je van ons gewend bent, maar daardoor sta je nóg dichter op de band, ga je helemaal op in hun geweldige live uitvoeringen van de grootste hits en de beste albumnummers en voel je de energie van de muzikanten door je lijf gieren.
LEGENDS of ROCK – ROADHOUSE brengt live muziek zoals live muziek bedoeld is. Intiem, gedreven en boordevol zinderende passie! Let it Roll, baby, Roll!!

Line up:
19.30 uur: Pearl Jam by WHY GO HOME
21.00 uur: Green Day by Green Bay
22.30 uur: Foo Fighters by Monkey Wrench
24.00 uur: Nirvana by Negative Creeps

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Europa de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Pearl Jam, Green Day, Foo Fighters en Nirvana is dit een GRUNGE/PUNK/ROCK-ervaring van het hoogste niveau.

LET LIVE MUSIC DO THE TALKING!

CC Den Herd, Emmaplein 4, 5531 HM in Bladel opent op zaterdag 14 december haar deuren om 19.00 uur en het programma begint om 19.30 uur.

Ticket voorverkoop: € 25,- via www.legendsofrocktributetour.com en www.denherd.nl
Early-bird ticket: € 20,- (Uitverkocht!)
Groepsticket: € 22,50 (vanaf 10 personen)
Dagkassa: € 30,-
(prijzen zijn exclusief servicekosten)

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor LEGENDS of ROCK – ROADHOUSE met Nirvana, Foo Fighters, Pearl Jam en Green Day!