fbpx

DEEP PURPLE BY PURPLE STRANGERS
Purple Strangers speelt alle hits van hard rock-grondlegger en pionier Deep Purple met authentieke instrumenten en nieuw enthousiasme in de sfeer van de rockin’ 70’s. Instrumenten als Hammond/Leslie en Fender/Marshall maken een integraal deel uit van het hypnotische Purple-geluid.

Met hits als Black NightChild In TimeSmoke On The WaterWoman From Tokyo en Fireball domineerde Purple in de 70’s de hitlijsten voor vele jaren, zelfs hedendaags nog te horen in de top 2000 met 4 hits. Deze Rocklegende bestond uit de leden Blackmore, Gillan, Lord, Paice en Glover, de MARK II bezetting. In de MARK III bezetting werden met David Coverdale en Glenn Hughes album klassiekers gemaakt als Burn, Stormbringer en Made in Europe. Purple Strangers combineert het beste van deze twee bezettingen en meer… ook MARK I en IV worden niet vergeten. Het niveau van entertainment is hoog met een energieke show van magistrale gitaar en Hammond solo’s uitgevoerd met de originele sounds.

De donderende, strakke drums en pompende, melodieuze bas vormen de basis voor deze unieke en No.1 Deep Purple tributeband, bestaande uit 5 gelouterde en zeer ervaren muzikanten. Van Highway Star tot Smoke On the Water en van Fireball tot Child In Time; alle songs worden verbluffend, vol passie en met oog voor detail tot het hoogste niveau uitgevoerd.
An evening with PURPLE STRANGERS: you’ll never forget!   

Gerelateerde Bands

Gerelateerde Bands