fbpx

Deze avond is, vanwege de maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus, verplaatst/samengevoegd van vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 september 2020 > vrijdag 21 mei 2021 > vrijdag 13 augustus 2021 > donderdag 30 december 2021 > zondag 11 september 2022.

Op zondag 11 september 2022 presenteren wij een nieuw en zeer exclusief evenement: CRUISE on the ROCKS!! Een uniek live muziek spektakel op een imposant en modern cruiseschip met de beste internationale tributebands Queen by Miracle (IT/NL/BE) en U2 by In the Name of. Alle hits zoals We Want More, Another One Bites The Dust, Where The Streets Have No Name, With Or Without You en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze, al varend, het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

Deze exclusieve CRUISE on the ROCKS avond is een initiatief van Artists & Bands Management and Bookings Agency en LEGENDS of ROCK Tribute Tour en is in het leven geroepen om de beste internationale tributebands een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Deze No.1 tributebands storten op indrukwekkend authentieke wijze alle grote hits en de beste albumsongs van hun helden over het publiek uit. Met Queen by Miracle (IT/NL/BE) en U2 by In the Name of is dit een unieke Rock-ervaring van het hoogste niveau en op het water. 

Queen by Miracle (IT/NL/BE)
Een Nederlandse Queen tribute met een Italiaans sausje. Al ruim 20 jaar staat Miracle gelijk aan ongeëvenaarde kwaliteit en professionaliteit wanneer het aankomt op het zo natuurgetrouw live uitvoeren van de muziek van de legendarische Britse band Queen. De bombastische Queen sound wordt in al haar facetten van het podium geknald. Miracle legt vooral de genuanceerde focus op de inhoudelijke muziek van Queen. Met de Italiaanse Jordan Trey op zang, Rens de Hond, bekend van ‘We Will Rock You – The Musical’ op gitaar, Leon Padmos op keyboards en zang, Bart ‘Dus’ Pellinkhof op bas en Victor Louisa op drums en zang verandert Miracle ieder podium in een Rock Stadion en laat de band je de gouden jaren van Queen herbeleven.

U2 by In the Name of 
In the Name of is uitgegroeid tot de No.1 U2 tribute van Nederland. De 4 topmuzikanten kruipen met heel hun hart in de ziel van U2, om met dezelfde passie en vuur die geweldige nummers ten gehore te brengen. Een U2 tributeband die net als het origineel, elk optreden alles geeft alsof het haar laatste is! In the Name of speelde in mooie zalen als o.a. De Maaspoort, 013 Tilburg, P60 (fanclubdag U2 Fanclub Nederland), PARADISO, Podium de Vorstin en Metropool. Ook stond zij op gerenommeerde festivals in Nederland en België. Tijdens een concert van In the Name of voel en beleef je U2. De band staat garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur en houdt van de enorme interactie en chemie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat. Iedere bezoeker zal deze intense beleving ervaren met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo en Sunday Bloody Sunday.

Opstapplaats: Rotterdam – Plantagelaan 3 (gratis parkeren nabij de ligplaats van het cruiseschip)
We leggen de loopplank om 15.00 uur uit en om 20.00 uur leggen we weer aan in de haven.
De tickets zijn € 85,- per persoon (incl. drank (bier, fris en wijn)).
Er is ook een BBQ op het overdekte en verwarmde buitendeck!! (Niet bij de prijs inbegrepen)

.

Koop tickets

Koop hier je tickets
voor CRUISE on the ROCKS met Queen en U2