fbpx

Heb jij tickets voor een (door coronamaatregelen) verplaatst event?

Geplaatst: 26 januari 2022

Heb jij tickets voor een (door coronamaatregelen) verplaatst event?

De langdurende coronacrisis heeft ongekende gevolgen voor ons allemaal. Onze sector is erg hard getroffen en nog steeds, na bijna 2 jaar, hebben wij geen groen licht om (volledig) onze topbands te kunnen laten schitteren op onze spetterende festivals. Deze crisis vraagt van o.a. onze sector ongekende maatregelen om niet op korte termijn failliet te gaan. Om bezoekers straks weer van een mooi en breed cultureel aanbod te kunnen voorzien, is het belangrijk de toekomst van organisaties als LEGENDS of ROCK Tribute Tour te waarborgen en artiesten/bands die er spelen weer op tour te kunnen laten gaan. De culturele sector heeft daarom gezamenlijk een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en volgens de regels van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Ook wij hebben ons hierbij aangesloten.


Wat betekent deze regeling voor jouw als ticketkoper?

Door alle maatregelen hebben wij de afgelopen 2 jaar al onze events (meerdere keren) moeten verplaatsen.
Jouw gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum van een verplaatst event. Hier hoef je niets voor te doen!


Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

  1. je kunt de gekochte tickets gebruiken voor één van onze vele andere events t/m 31 december 2023.
    Laat ons jouw keuze uiterlijk 1 maand vóór het gekozen event per mail (info@legendsofrocktributetour.com) weten, dan zorgen wij voor toegang tot het gekozen event.
  2. Jouw geld terug is ook mogelijk, alleen wij restitueren de ticketgelden (incl. servicekosten) uiterlijk 1 maand nádat het event heeft plaatsgevonden op de nieuwe datum van het verplaatste event. Wil je sneller je geld terug? Dan kun je je ticket wellicht beter doorverkopen door o.a. de tickets onder het betreffende event op onze facebookpagina of via TicketSwap aan te bieden.
  3. Je kunt de tickets doneren. Daarmee steun je LEGENDS of ROCK Tribute Tour, alle bands die er in de toekomst optreden en onze crew. We zijn namelijk volledig afhankelijk van onze eigen inkomsten, die nu volledig zijn weggevallen.

 

Ticketkopers van verplaatste evenementen ontvangen per e-mail een bericht met alle informatie.
Als een programma nog niet is verplaatst, vraagt LEGENDS of ROCK Tribute Tour hen om iets meer geduld.

Bekijk onze agenda voor een overzicht met ook de reeds verplaatste evenementen.

TERUG NAAR HET NIEUWSOVERZICHT